Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Georganiseerde vliegreizen vanuit Limburg

Wilt u een prachtige reis maken naar het buitenland maar volledig ontzorgd worden tijdens uw reis? Boek dan een vliegreis met reisbegeleiding bij Spauwen Travel. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van en naar de luchthaven en over het plannen van excursies. U kunt alles aan ons overlaten en zorgeloos genieten tijdens de gehele reis. Vanaf uw opstapplaats in Limburg wordt u eenvoudig naar de luchthaven gebracht. Tijdens de reis overnacht u verder in de betere hotels en wordt u begeleid door onze ervaren reisleiding. Uw reis perfect verzorgen en laten verlopen is onze passie! 

Bekijk het aanbod vliegreizen:

Waarom kiezen voor een heerlijke vliegvakantie?

Tijdens onze georganiseerde reizen vliegen we naar onze bestemming. Hierdoor heeft u een kortere reistijd en daarom meer tijd om uw vakantiebestemming te ontdekken. Bovendien kunnen we zo reizen naar mooie, verder gelegen, vakantiebestemmingen. Bus- of taxivervoer vanaf uw opstapplaats in Limburg van en naar de luchthaven is tevens inbegrepen. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken! Verder begeleidt onze eigen vakkundige reisleiding u en uw reisgezelschap de gehele reis. Ter plaatse maken we ook gebruik van professionele lokale gidsen. 

 

Onze bestemmingen voor een vliegvakantie in Europa

Er zijn verschillende bestemmingen waar u tijdens een begeleide vliegreis naar toe kunt reizen. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse reizen naar het wonderschone Italië. Ontdek bijvoorbeeld het mooie Puglia. In deze zonovergoten regio bewondert u groene heuvels vol olijfbomen of bezoekt u pittoreske dorpen aan witte zandstranden. Een andere mogelijkheid is om tijdens een vliegreis het eilandleven te ontdekken. Sicilië is bij uitstek heerlijk om te genieten van de zon en om uitgebreid cultuur te snuiven. Op Sardinië aanschouwt u onder andere kraakhelder zeewater en waanzinnige natuurgebieden. Maar wat dacht u verder van een stedentripje naar Rome, Florence of een bezoek aan de regio’s Veneto, Toscane of Umbrië. Onze reisopties in Italië zijn eindeloos!

In Spanje is ook genoeg te beleven tijdens een begeleide vliegreis. Zo zijn er diverse regio’s die perfect zijn om te ontdekken tijdens een groepsrondreis. Boek bijvoorbeeld een groepsreis door het indrukwekkende Castilië; het historische hart van Spanje. Leer meer over het roemruchtige verleden en bezoek vele historische bezienswaardigheden. Een andere mooie plek om te bezoeken is het Noorden van Spanje, maar uiteraard behoren een stedentrip naar Madrid of Sevilla ook tot de mogelijkheden. 

Andere plekken met een heerlijk klimaat voor een vliegvakantie zijn Griekenland, Portugal, Kroatië, Albanië, Cyprus, Malta en Slovenië. Ervaar in Griekenland bijvoorbeeld het ultieme vakantiegevoel op het schiereiland Chalkidiki of geniet op de eilanden Cyprus, Malta en Madeira van de prachtige natuur en pittoreske plekken. Kroatië, Albanië en Slovenië worden steeds bekender als vakantieland. Zo hebben de landen prachtige natuurrijke regio’s en schitterende bezienswaardigheden.

Een stedentripje maken in Europa kan bij Spauwen Travel verder naar Boedapest, Krakau en Stockholm. Liever Scandinavië verder ontdekken? Dan kunt u met ons ook een reis maken naar IJsland en Lapland.

 

Begeleide vliegvakanties buiten Europa

Naast vliegvakanties in Europa bieden we ook vliegvakanties aan naar bestemmingen buiten ons continent. Reis bijvoorbeeld met ons mee naar New York of kies voor een reis naar Azië met als bestemming het indrukwekkende China of het idyllische eiland Bali in Indonesië. Andere mogelijkheden zijn om een bezoek te brengen aan de woestijnen van Marokko of de Verenigde Arabische Emiraten. In Marokko bezoekt u tijdens zo’n reis eveneens de koningssteden Marrakesh, Quarzazate en Agadir en in de Verenigde Arabische Emiraten staan Dubai en Abu-Dhabi op het programma.

 

Boek nu uw groepsreis met het vliegtuig

Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen voor een georganiseerde vliegreis vanuit Limburg? Boek dan snel uw vliegreis bij Spauwen Travel. U stapt eenvoudig op bij een van onze opstapplaatsen in Limburg en wordt naar de luchthaven gebracht. De reisleiding begeleidt u tijdens de volledige reis. Hierdoor bent u dus volledig ontzorgd tijdens uw vakantie en kunt u heerlijk gaan genieten. Boek nu uw vliegreis zonder zorgen bij Spauwen Travel.