Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreizen naar Italië met reisbegeleiding

Maak een prachtige vliegreis naar Italië in het gezelschap van een kleine groep Limburgers. De volledig verzorgde en begeleide reizen laten u genieten van de mooiste bestemmingen. Al onze reizen zijn zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen. Kies uw favoriete bestemming in Italië en ga er even heerlijk tussenuit.

Bekijk hier het aanbod:

De mooiste bestemmingen tijdens een vliegreis met groep naar Italië

Italië heeft prachtige bestemmingen om met een groepsreis te bezoeken. Ontdek de romantische steden, het uitgestrekte platteland, de mooie eilanden en de kustlijn die zo op een ansichtkaart geprint kan worden.

Een reis naar de Italiaanse hoofdstad Rome staat bij velen op de bucketlist. Ontdek het oude en het klassieke Rome tijdens halve dagexcursies en bezoek het Colosseum, de Trevi Fontein en nog veel meer. Ook een bezoek aan Vaticaanstad en de Sint Pieter staat op het programma.

De Amalfikust spreek tot de verbeelding. Steile kliffen met kleurrijke dorpjes aan de blauwe Middellandse Zee. Ga mee met heerlijke dagexcursies in de omgeving. Bezoek ook Pompei en Vesuvius en ontdek de beroemde geschiedenis van het gebied.

Italië heeft ook prachtige eilanden die een bezoek waard zijn. Bezoek Sicilië, waar een excursie naar de vulkaan Edna niet mag ontbreken, en de door UNESCO beschermde Eolische eilanden. Ook Sardinië is een prachtig eiland. Denk aan schilderachtige dorpjes, heerlijk Italiaans eten en stranden aan de azuurblauwe zee.

Een van de populairste reizen naar Italië is de reis naar Calabrië. Met een groep Limburgers reist u af naar deze zuidelijke regio. Maak een dagexcursie naar Serra San Bruno en Scilla. Ontdek streekproducten in Zungri en zie de honderden kerken in Gerace. Een reis om nooit te vergeten.

Het Gardameer is het bekendste en grootste meer in Italië. Ontdek de leuke stadjes en dorpjes in de omgeving en breng tijdens een dagexcursie een bezoek aan het beroemde Verona.

Ook Puglia is een mooie bestemming in Italië. Hier ontdekt u schitterende groene heuvels vol olijfbomen, lokale heerlijkheden, witte zandstranden, ruige kustlijnen en pittoreske dorpjes.

Boek hier uw groepsreis met het vliegtuig naar Italië

Boek uw vliegreis in een groep naar Italië en geniet van het echte vakantiegevoel. Liever een busreis naar Italië maken? Ook dat is bij ons mogelijk. Spauwen Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zo gaat u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek uw vliegreis in een groep naar Italië en geniet!