Brochure 2024 – Reizen 2024 volop boekbaar!

Ook voor 2024 hebben wij weer een prachtige reisbrochure voor u samengesteld, boordevol inspiratie voor uw volgende vakantie!
Deze is nu al digitaal beschikbaar! Vanaf medio december ook in papieren vorm.

Indien u al eens eerder met ons heeft meegereisd, ontvangt u medio december 2023 een brochure met alle vliegreizen en busreizen in 2024 automatisch op uw deurmat.

Wenst u onze reisbrochure 2024 te ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in zodat u hem meteen ontvangt als deze beschikbaar is (medio december 2023). Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via tel: 085 067 0015 of een e-mail sturen aan [email protected]

Spauwen Travel Boutique

In februari 2024 zal onze eerste Spauwen Travel Boutique in het hart van Valkenburg aan de Geul openen.

Wij ontvangen u dan graag persoonlijk in onze stijlvolle en inspirerende boutique: een ontmoetingsplaats, waar u op een eigentijdse manier kennis kunt maken met ons uitgebreide aanbod aan vakantiereizen en onder het genot van een drankje al uw reiswensen met onze travel designers kunt bespreken. Wij houden u op de hoogte.

Uiteraard staan onze ervaren reisadviseurs van maandag t/m vrijdag telefonisch, per e-mail of tijdens een persoonlijk bezoek aan ons kantoor voor u klaar!

We kijken ernaar uit om met u op reis te gaan en samen de mooiste bestemmingen te verkennen.

De Spauwen-reisfamilie heet u van harte welkom op onze reizen.