In 2023 zijn wij terug gegaan naar onze familieroots: de merknaam: Het Zuiden & Jacobs Reizen werd Spauwen Travel, een naam die we met veel trots dragen.

Wij zijn Spauwen Travel, een 3e generatie familiebedrijf met een oer-Limburgs reisondernemers DNA, met een passie voor reizen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de reiswereld en zijn gespecialiseerd in tot in de puntjes verzorgde begeleide excursiereizen, rondreizen en stedentrips per vliegtuig of onze comfortabele touringcars.

Ons kleinschalige team van ervaren reisprofessionals organiseren uw reis uit passie voor compleet goed verzorgde vakanties waar u optimaal kunt genieten; met extra aandacht voor kwalitatieve accommodaties en een inhoudelijk reisprogramma.

Bij ons reist u voornamelijk met Limburgse provinciegenoten en met kleinere reisgroepen naar mooie bestemmingen kortbij en ver weg. Al onze reizen zijn zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen. De excursies zijn zo opgezet dat het vakantiegevoel en voldoende vrije tijd geborgd zijn. U verblijft in comfortabele goed gekwalificeerde hotels. Tijdens onze vliegreizen reist altijd een ervaren reisbegeleider vanaf het begin mee, en staat u altijd met raad en daad bij. Onze busreizen worden uitgevoerd door goed opgeleide touringcarchauffeur/reisleiders, en u reist in luxe royal class touringcars met meer beenruimte dan ooit!

Tot slot, wij zijn ANVR en SGR gecertificeerd. Uw rechten en betaalde reissommen zijn veilig en afgedekt. Deze staan ook garant voor veiligheid, omdat wij ons aan alle protocollen houden om u weer veilig op reis te laten gaan. Nog zo’n goede reden om uw volgende vakantie te beleven met Spauwen Travel.

Namens de Spauwen-reisfamilie heten wij u weer van harte welkom op onze reizen!

Mede namens onze reislustige collega’s, alvast heel veel reisplezier!

Romain Spauwen & Pascalle Ploemen

Directie

Klik hier voor alle vliegreizen
Klik hier voor alle busreizen