Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis naar Sicilië

Ontdek het prachtige eiland Sicilië in Italië samen met een kleine groep Limburgers. Een vliegreis naar Sicilië is volledig verzorgd en begeleid. De luxe touringcar vertrekt vanaf diverse opstapplekken in Limburg en brengt u naar het vliegveld. Vanaf het begin wordt u vergezeld door een ervaren reisleider die alle ins en outs van Sicilië kent. Tijdens de rondreis is veel inclusief en overnacht u in de betere hotels. Zo kunt u echt genieten van uw vakantie en al het moois van het eiland ontdekken.

Bekijk hier het aanbod:

Met een groepsreis Sicilië ontdekken

Tijdens een rondreis met Spauwen Travel naar Sicilië is er genoeg tijd voor zowel ontdekken als ontspannen. Het eiland Sicilië staat bekend om de groene natuur, schilderachtige dorpjes en schitterende stranden. Verder kent Sicilië een rijke geschiedenis. Het eiland is namelijk door diverse beschavingen bezet geweest en hier zijn nog vele invloeden van te herkennen. Zo dateren de eerste archeologische vondsten uit 12.000 voor Christus.

Het complete eiland is eigenlijk een openluchtmuseum te noemen. Zo is bijvoorbeeld het centrum van havenstad Palermo eeuwenoud en kunt u hier vele indrukwekkende kerken en paleizen aanschouwen. Hier is bovendien de invloed van de Islamitische bouwkunst overal te herkennen. Als u de kans krijgt een bezoek te brengen aan Werelderfgoed Syracuse is dit ook zeker een aanrader.  De ooit invloedrijke stad ademt historie en staat vol schitterende gebouwen. Bovendien is het geboorteplaats van de wiskundige en ingenieur Archimedes.

Verder bezoekt u het indrukwekkende Agrigento tijdens de rondreis. Op deze plek zijn de belangrijkste archeologische opgravingen van het eiland te bezichtigen zoals de vele tempels in Valle dei Templi. In het Romeinse stadje Taormina kruisen de oude en moderne tijd elkaar. Tijdens uw rondreis brengt u ook een bezoek brengen aan Teatro Greco, waar nog altijd concerten worden gehouden. Prachtig om ook eens in de avond te bezoeken.

De groene natuur van Sicilië is te danken aan de vulkaan “Dame Etna” die op het eiland te vinden is. Tijdens een bezoek aan de actieve vulkaan kunt u deze van dichtbij bekijken. Ook ziet u vele wijngaarden hogerop de vulkaan. De vruchtbare vulkanische grond is de ideale basis voor de Siciliaanse wijn. Ook bezoekt u tijdens uw rondreis door Sicilië de Eolische eilanden Vulcano en Lipari. Hier aanschouwt u onder andere grootse modderbaden en vulkaankraters. U kunt zelfs een vulkaan beklimmen!

Boek hier uw vliegreis naar Sicilië

Bezoek het schitterende eiland Sicilië en ontdek de mooiste steden en natuur. Proef bovendien de Siciliaanse wijn en echte Italiaanse cappuccino samen met andere Limburgers. U kunt zonder zorgen een rondreis naar Sicilië boeken. Zo is Spauwen Travel aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Op zoek naar meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact op met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.