Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreizen naar Spanje met reisbegeleiding

Ontdek het aanbod groepsreizen met het vliegtuig naar Spanje bij Spauwen Travel. Reis met gelijkgezinde Limburgers naar uw bestemming en geniet van een welverdiende vakantie. Bij uw reis is veel inclusief zoals vervoer van en naar de luchthaven zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Op de vakantiebestemming verblijft u in goede hotels en maakt u leuke excursies. Ontdek de mooiste plekken in Spanje tijdens een vliegreis!

Bekijk hier het aanbod:

Ontdek de mooiste plekken tijdens een rondreis in Spanje

Spanje heeft als vakantieland veel te bieden. Zo kunt u afreizen naar de leukste badplaatsen en de meest interessante steden. Ontdek alle facetten van Spanje tijdens een geheel verzorgde vliegreis met excursies.

Reis af naar de Costa Blanca en geniet van de zon en mooie kustplaatsen zoals Calpe, Alicante, Valencia en Denia. In deze plaatsen kunt u zowel heerlijk genieten op het strand, als bijzondere bezienswaardigheden ontdekken. Dat zijn nog eens perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Ontdek ook Castilië in Spanje. Tijdens deze reis maakt u kennis met het echt Spaanse leven. Geniet van een echte Spaanse maaltijd, maak een stadswandeling door hoofdstad Madrid en ontdek kastelen en kathedralen. Andere bijzondere steden die u tijdens deze reis bezoekt zijn Salamanca, Cáceres en Toledo. Liever alleen naar Madrid? Dan is een stedentrip naar Madrid de perfecte keuze voor u.

Een andere leuke stedentrip in ons assortiment is naar Sevilla; het hart van Andalusië. Hier ontdekt u lieflijke steegjes en schitterende tuinen en pleinen in Moorse stijl. Bezoek ook zeker de grote kathedraal Catedral de Santa María de la Sede en Alcázar; het koninklijk paleis van Sevilla. Tijdens deze reis brengt u ook een bezoekje aan Cordoba; dit was vroeger één van de belangrijkste steden ter wereld.

Noord-Spanje heeft tevens veel te bieden tijdens een groepsreis, maar is nog niet zo ontdekt. Zo bieden wij bij Spauwen Travel een reis aan waarin u onder andere pelgrimsstad Santiago de Compostela, Bilbao met het Guggenheim museum, Santander en de betoverende landschappen van de prachtige La Rioja-regio ontdekt.

 

Boek hier uw groepsreis naar Spanje

Het ultieme vakantiegevoel overspoelt u bij ons al dicht bij huis. Vanaf uw opstapplaats in Limburg wordt u naar de luchthaven gebracht. Onze eigen reisbegeleiding vergezeld u tijdens de gehele reis en maakt u wegwijs. Op de plek van bestemming, tijdens de vele excursies zal een ervaren lokale gids u rondleiden. Al onze reizen zijn zó samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen.

Spauwen Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zo gaat u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Boek uw vliegreis in een groep naar Spanje en geniet!