Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreizen naar Spanje met reisbegeleiding

Ontdek het aanbod groepsreizen met het vliegtuig naar Spanje bij Spauwen Travel. Reis met gelijkgezinde Limburgers naar uw bestemming en geniet van een welverdiende vakantie. Bij uw reis is veel inclusief zoals vervoer van en naar de luchthaven zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Op de vakantiebestemming verblijft u in goede hotels en maakt u leuke excursies. Ontdek de mooiste plekken in Spanje tijdens een vliegreis!

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

De mooiste bestemmingen tijdens een vliegreis met een groep naar Spanje

Spanje heeft als vakantieland veel te bieden. Zo kunt u afreizen naar de leuke badplaatsen, de mooi eilanden en de interessante steden. Ontdek alle facetten van Spanje tijdens een geheel verzorgde vliegreis met excursies.

Reis af naar de Costa del Sol en het gezellige Benalmádena en geniet van de zon en de mooie kustplaatsen. Maak een excursie naar de kroonkolonie van Gibraltar. Wandel door de stad Malaga en ontdek de historische bezienswaardigheden zoals de machtige kathedraal. Een hoogtepunt van de reis is een bezoek aan paleisstad het Alhambra.

Spanje bestaat tevens uit prachtige eilanden. Bezoek de Canarische eilanden Tenerife, La Gomera en La Palma tijdens een groepsreis. Geniet van de prachtige natuur op de eilanden en het heerlijke weer. De reisbegeleiding van Spauwen Travel laat u alle hoogtepunten zien.

Een andere eilandengroep behorende bij Spanje zijn de Balearen. Hiertoe behoren Mallorca en Ibiza. Bezoek ook deze eilanden met een groepsreis en ontdek de mooie baaien met kristalhelder water, leuke steden en indrukwekkende natuur.

Ontdek ook Castilië in Spanje. Tijdens deze reis maakt u kennis met het echt Spaanse leven. Geniet van een echte Spaanse maaltijd, maak een stadswandeling door hoofdstad Madrid en ontdek kastelen en kathedralen.

Noord-Spanje heeft tevens veel te bieden tijdens een groepsreis. Zo kunt u de provincies Baskenland, Cantabrië en Galicië ontdekken. Bezoek de pelgrimsstad Santiago de Compostela, ontdek Bilbao met het Guggenheim museum en de koninklijke badplaats San Sebastian.

Boek hier uw groepsreis naar Spanje

Het ultieme vakantiegevoel overspoelt u bij ons al dicht bij huis. Vanaf uw opstapplaats in Limburg wordt naar de luchthaven gebracht. Onze eigen reisbegeleiding vergezeld u tijdens de gehele reis en maakt u wegwijs. Op de plek van bestemming, tijdens de vele excursies zal een ervaren lokale gids u rondleiden. Al onze reizen zijn zó samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen.

Spauwen Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zo gaat u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek uw vliegreis in een groep naar Spanje en geniet!