Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreizen naar Castilië met reisbegeleiding

Kies voor een vliegreis naar Castilië en ontdek het ware Spanje samen met andere Limburgers. Spauwen Travel heeft speciaal voor u een exclusieve groepsreis samengesteld naar het historische hart van Spanje. Onze ervaren reisbegeleider neemt u graag mee naar unieke UNESCO-steden als Salamanca, Cáceres, Toledo en uiteraard Madrid. Natuurlijk proeft u tijdens deze vliegreis naar Castilië ook uitgebreid van de Spaanse keuken. Bovendien verblijft u in goed gekwalificeerde hotels in het centrum van de steden. Zo ervaart u uw hele vakantie door het echte Spaanse leven!

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

Kies voor een groepsreis naar Castilië

Castilië is een adembenemend mooie regio in het noorden van Spanje. Dankzij zijn roemruchtige verleden, zijn er nog heel wat historische bezienswaardigheden in dit gebied te vinden. Tijdens een vliegreis naar Castilië ontdekt u de mooiste en meest indrukwekkende steden van de regio en bezoekt u onder andere burchten, kathedralen en Romeinse monumenten.

Uw groepsreis naar Castilië begint in het altijd levendige Madrid, waar u zelf de tijd krijgt om de stad te verkennen. Uiteraard neemt onze gids u ook mee door de stad, maar niet voordat u eerst de rest van de regio heeft ervaren. Zo staat er onder andere een excursie naar Segóvia op het programma, waar u de tijd krijgt om het kasteel van Alcazar en een Romeins aquaduct te bewonderen. U zult verrast worden door de schoonheid van deze eeuwenoude monumenten.

Salamanca staat bekend als levendige studentenstad, maar is ook een waar historisch openluchtmuseum. U zult er echt van genieten om hier door de eeuwenoude straten te dwalen en de imposante kathedraal te bezoeken. Alsof u terug de tijd in gaat. Tijdens een excursie door de stad Toledo maakt u kennis met het beroemde werk van de schilder El Greco. Onderweg van Salamanca naar Toledo maakt u verschillende stops, om te genieten van al het moois wat Castilië te bieden heeft. Zo maakt u onder andere een uitstapje naar het klooster in Guadalupe en de oude stad Cácares.

Natuurlijk kiest u niet alleen voor een vliegreis naar Castilië vanwege alle historische bezienswaardigheden. Want uw smaakpapillen worden deze reis ook aardig verwend. Een lunch met tapas mag uiteraard niet ontbreken tijdens de reis. Maar laat vooral ook een wijnproeverij, een proeverij met heerlijke Manchegokaas en een traditionele lunch met wild u smaken. Onder de Spaanse zon geniet u extra goed van alle smaaksensaties.

Boek hier uw vliegreis naar Castilië

Bij Spauwen Travel begint uw vakantie al op het moment dat u uw voordeur uitstapt. U kiest zelf voor een opstapplaats in Limburg, waarna u per luxe touringcar naar het vliegveld wordt vervoerd. U hoeft nergens aan te denken, want onze ervaren reisbegeleider vergezelt u van het begin tot het eind. Zo ontspannen is een vakantie nog nooit geweest. Spauwen Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, waardoor u zorgeloos uw vliegreis naar Castilië boekt. Voor meer informatie kunt u onze brochure bekijken of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek uw vliegreis in een groep naar Castilië en geniet!