Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Ga op vliegreis naar Madeira met reisbegeleiding

Ga samen met andere Limburgers op vliegreis naar Madeira met Spauwen Travel. Geniet van een verzorgde vakantie waarbij uw vakantiegevoel al begint op het moment dat u uw koffer inpakt. Een ervaren reisleider begeleidt u tijdens de gehele reis, zodat u nergens aan hoeft te denken. Bijna alles zit inbegrepen bij uw vliegreis naar Madeira, zoals vervoer per luxe touringcar naar de luchthaven en alle excursies op het eiland. Ontdek het bloemeneiland Madeira nu tijdens een vliegreis!

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

Laat u verrassen door het veelzijdige Madeira tijdens een groepsreis

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan dat officieel tot Portugal behoort, maar ter hoogte van Marokko ligt. Het eiland wordt ook wel liefkozend ‘bloemeneiland’ of ‘eiland van de eeuwige lente’ genoemd. U begrijpt dat helemaal wanneer u in het voorjaar kiest voor een vliegreis naar Madeira. In deze periode zijn de valleien overdekt met de prachtigste bloemen en kleuren de heuvels felgroen. In het voorjaar organiseert Spauwen Travel daarom een speciale voorjaarsreis, waarbij een bezoek wordt gebracht aan het jaarlijkse Bloemenfeest. Dit bijzonder kleurrijke spektakel zal u altijd bijblijven!

Tegelijkertijd ontdekt u de ruige kant van Madeira. Kustlijnen met indrukwekkende rotspartijen, heuvels en steile bergtoppen wisselen elkaar in rap tempo af. Het maakt het eiland in het bijzonder geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. De Pico dos Barcelos, het hoogste uitzichtpunt van Madeira, wordt bezocht tijdens een groepsreis. Vanaf dit uitzichtpunt geniet u van een spectaculair uitzicht over het eiland en de Atlantische Oceaan.

Ook naar het door bergen omringde Nonnendal wordt een excursie georganiseerd. Dit verborgen dorp was vroeger een toevluchtsoord voor vluchtende kloosterlingen, omdat de weg ernaartoe haast onbegaanbaar was door de steile bergen. Vandaag de dag is het dorp een stuk beter bereikbaar en geniet u hier van de adembenemende omgeving en lokale specialiteiten met kastanje.

Tijdens uw volledig verzorgde en begeleide vliegreis naar Madeira brengt u ook een bezoek aan Santana. Dit dorp ligt in het heuvelachtige binnenland van het eiland en kenmerkt zich door authentieke driehoekige huisjes (palheiros) met strooien daken. Ook bezoekt u tijdens een excursie de prachtige hoofdstad Funchal, waar de kathedraal en de botanische tuin twee van de grootste trekpleisters zijn.

Boek hier uw vliegreis naar Madeira

Als u bij Spauwen Travel kiest voor een vliegreis naar Madeira, dan kiest u voor een vakantie waarbij ontspanning en ontdekken hand in hand gaan. U stapt in Limburg bij uw zelfgekozen opstapplaats op en heeft nergens meer omkijken naar. Bovendien kunt u met een gerust hart uw vakantie boeken doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek hier uw groepsreis naar Madeira en ga snel op ontdekkingstocht op het eiland!