Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis Griekenland vanuit Limburg

Vlieg naar het land van oudheden, tzatziki en Ouzo. Tijdens een begeleide vliegreis naar Griekenland samen met andere Limburgers ontbreekt het u aan niets. Uw ervaren reisleider vertelt graag alles over dit fantastische land en bovendien zijn vele excursies tijdens de reis inbegrepen. Daarbij wordt u tijdens een vliegreis naar Griekenland met Spauwen Travel volledig ontzorgd en verblijft u in de betere hotels. Dit is de ideale combinatie tussen ontdekken en ontspannen.

Bekijk hier het aanbod:

Geniet van Griekenland tijdens een heerlijke rondreis

Bij Spauwen Travel hebben we diverse reizen naar het zonnige en gezellige Griekenland. Zo kunt u met ons een reis maken naar het ongerepte schiereiland Chalkidiki of allerlei oudheden ontdekken zoals Olympia en Delphi tijdens een reis over de Peloponnesos. Een andere mooie reis die wij bij Spauwen aanbieden is eilandhoppen over de schitterende Cycladeneilanden Naxos, Paros en Santorini.

Tijdens zo’n rondreis door Griekenland krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met het échte Griekse leven. Bestel ook zeker een kopje “Kafé”, heerlijke Griekse koffie. Zin in een borrel? Neem dan een glaasje Ouzo. Het Griekse eten is bovendien over het algemeen al heerlijk; wat dacht u van tzatziki, moussaka, souvlaki, spanakopita en gemista?

 

Ontdek Chalkidiki tijdens een groepsreis naar Griekenland

In het Griekenland assortiment van Spauwen Travel vindt u een groepsreis naar het idyllische schiereiland Chalkidiki. Het schiereiland heeft 3 vingers, namelijk: Kassandra, Sithonia en Ayion Oros. Tijdens de rondreis maakt u allereerst kennis met Sithonia. Hier ziet u veel olijfbomen, helder zeewater en maakt u kennis met leuke plaatsjes. Tijdens uw rondreis op Chalkidiki bezoekt u ook de landtong Kassandra. Hier stopt u bij het fotogenieke plaatsje Athytos. In dit dorpje zijn de smalle straten met stenen geplaveid en hebben de huizen een eigen authentieke stijl.

Chalkidiki ligt vlakbij Thessaloniki, waar uw vliegtuig landt en vertrekt. Thessaloniki is de op een na grootste stad van Griekenland. De stad is al gesticht in 315 voor Christus. Hier vindt u dus ook nog Byzantijnse stadsmuren en een acropolis in het oude centrum. Deze stad is prachtig om te ontdekken.

 

Vliegvakantie naar de oudheden van Griekenland

Genieten van het heerlijke Griekse klimaat en het verrukkelijke eten is ook heel goed mogelijk op de Peloponnesos. Tijdens een rondreis over dit schiereiland ontdekt u allerlei culturele hoogtepunten. Zo begint de reis in Athene, waar u een uitgebreide tour krijgt langs de hoogtepunten, waaronder de tempels en het museum op de Akropolis. Vervolgens ontdekt u Delphi, het epicentrum van de Griekse wereld volgens de Griekse mythologie. In Olympia wordt u ondergedompeld in de oorsprong van de Olympische Spelen. Daarnaast staan de verkenning van de Diros-grotten en de betoverende ruïnes uit het Byzantijnse Rijk in Mystras op het programma. Andere hoogtepunten van deze avontuurlijke reis zijn onder meer de oude stad Messini, het Varson klooster en het oude Epidaurus.

 

Eilandhoppen in Griekenland; de Cycladen

Griekenland staat uiteraard bekend om al haar schitterende en diverse eilanden. Daarom is het ook heerlijk om tijdens een reis naar Griekenland meerdere eilanden te gaan verkennen. Maak bijvoorbeeld met Spauwen Travel een reis waarin u eilandhopt over de Cycladen en de prachtige eilanden Naxos, Paros en Santorini leert kennen. Geniet van helderwitte huisjes met blauwe deuren, ramen en daken en van de meest bijzondere zonsondergangen. Zo kent het romantische Santorini prachtige vergezichten, heeft Naxos mooie dorpjes en geweldige stranden en is op Paros vooral de hoofdstad Parikia het ontdekken waard. Kortom, tijdens een reis naar de Cycladen geniet u van het beste van Griekenland.

 

Boek nu uw rondreis naar Griekenland

Ziet u uzelf al zitten in de Griekse zon op een terrasje met een kopje Kafé? Boek dan vandaag nog uw vliegreis naar Griekenland zonder zorgen. Spauwen Travel is namelijk aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Als u op zoek bent naar meer informatie kan u onze brochure aanvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Kalosoriste!