Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Busreizen vanuit Limburg

Heeft u zin in een heerlijke vakantie in binnen- of buitenland met vertrek vanuit Limburg? Maak dan een mooie busreis met Spauwen Travel. Met een kleine groep vertrekt u vanaf diverse opstapplekken in Limburg met een moderne touringcar met comfortabele beenruimte richting de reisbestemming. De groepsreis wordt volledig begeleid en vele excursies zijn inbegrepen tijdens de busreis. Daarbij wordt u volledig ontzorgd en verblijft u in de betere hotels zodat u echt kunt genieten van het vakantiegevoel. Tijdens een busreis met Spauwen Travel bestaat bovendien een perfecte balans tussen ontdekken en ontspannen. 

Bekijk ons aanbod busreizen:

Busvakantie in eigen land of buurland

Bij Spauwen Travel bieden we diverse busreizen aan in Nederland, maar ook in onze buurlanden België en Duitsland. Zo hoeft u niet ver van huis, maar maakt u wel een prachtige busreis. Met ons ruime aanbod zit er altijd wel een bestemming bij die op uw wensenlijstje staat. Maak bijvoorbeeld een groepsreis met de bus in Nederland naar Egmond aan Zee of ontdek al het moois dat Friesland te bieden heeft.

In België ontdekt u tijdens een busreis diverse historische steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge of brengt u een bezoekje aan pittoreske plaatsjes aan de Belgische kust zoals Nieuwpoort, Oostende of De Panne. Vergeet ook zeker niet tijdens zo’n reis een heerlijk Vlaams frietje, Belgische chocolade of een Belgisch biertje te nuttigen. 

Een bezoekje aan onze Oosterburen staat in het teken van een citytrip naar Berlijn of Dresden. In Berlijn leert u meer over de geschiedenis van deze ooit in tweeën gesplitste stad en bezoekt u onder andere een voormalige Stasi gevangenis. Dresden is een fascinerende stad vanwege haar verwoestende historie. Inmiddels zijn vele belangrijke gebouwen weer in ere hersteld. Andere bestemmingen van Spauwen Travel in Duitsland zijn onder andere Hamburg, Heidelberg, Altmühltal en Beieren. Er is dus altijd wel een reis naar Duitsland in ons aanbod die bij u past.

Busreis in Europa maken

Wij bieden niet alleen busreizen in en nabij Nederland aan, maar ook busreizen in Europa die een aardig stukje de grens over gaan. Maak bijvoorbeeld een groepsreis met de bus naar Oostenrijk, Zwitserland of Tsjechië. Geniet in Tsjechië van de Gouden Stad Praag en al haar pracht dat net een openluchtmuseum lijkt, ontdek in Oostenrijk de schitterende Alpen en bezoek het geboortehuis van Mozart in Salzburg of bewonder in Zwitserland prachtige uitzichten op bergen en meren vanuit een treincoupé. 

Zoekt u liever een wat warme plek op voor een busvakantie? Dan is een busreis naar Italië ook een optie bij Spauwen Travel. Geniet van pizza, pasta en het Italiaanse klimaat tijdens een busreis naar Toscane, Stresa en Lago Maggiore of ontdek Alpendorpjes in de Italiaanse provincie Trentino. 

Ook is het mogelijk om met de bus het water over te steken en een reis te maken door Engeland. Bezoek Zuid-Engelse tuinen en stranden of verwonder u over de natuur in Schotland en Noord-Engeland. Misschien spot u het monster van Loch Ness wel!

Boek nu een groepsreis met de bus vanuit Limburg

Bent u enthousiast geworden over een van onze reisbestemmingen met de bus? Boek dan snel uw busreis bij Spauwen Travel. U reist eenvoudig vanaf uw opstapplaats in Limburg met een kleine groep in een moderne touringcar. Doordat u vertrekt vanuit Limburg, heeft u een kortere servicelijn en bent u snel op weg naar uw bestemming. Verder reist u met een deskundige reisleider en verblijft u in eersteklas, centraal gelegen hotels, zodat u onbezorgd kunt genieten van het hotel en de omgeving. Boek snel uw favoriete reis naar binnen- of buitenland bij Spauwen Travel.