Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Engeland vanuit Limburg

Maak samen met andere Limburgers een begeleide busreis naar Engeland. Deze busreis combineert ontdekken en ontspannen met elkaar. Zo vertelt de ervaren reisleiding graag van alles over de omgeving en maakt u diverse inbegrepen excursies. In de avond keert u terug naar het hotel. Als u een reis boekt met Spauwen Travel verblijft u in de betere hotels en wordt u bovendien volledig ontzorgd.

Bekijk hier het aanbod:

Maak een rondreis door het Verenigd Koninkrijk

Bij Spauwen Travel hebben we diverse busreizen naar het Verenigd Koninkrijk. Maak bijvoorbeeld kennis met Schotland en beleef allerlei Schotse hoogtepunten zoals Inverness, Loch Ness en Edinburgh.

Probeer het monster van Loch Ness te spotten, bezoek de historische bezienswaardigheden van Edinburgh en geniet van de prachtige natuurlijke landschappen rondom Inverness. Uw vakantie begint al met de overtocht op de ferry, geniet van een diner aan boord, evenals van dans en entertainment. Bovendien proeft u tijdens deze busreis naar Schotland ook de bekende sterke drank uit Schotland: Whisky. Uw verblijfplaats bevindt zich tijdens deze reis in het pittoreske centrum van Pitlochry. Wilt u het typische Schotland ontdekken?

 

Ontspannen groepsreis naar Engeland

Verder kunt u bij ons kiezen voor een reis naar Zuid-Engelse tuinen en stranden. Hier maakt u kennis met de omgeving van graafschappen Sussex en Kent en aanschouwt u variërende landschappen.

Tijdens de overtocht van Calais naar Dover lachen de indrukwekkende krijtrotsen u al toe. Het verblijf in het Zuiden van Engeland is dan ook niet compleet zonder een bezoek aan Beachy Head. Hier zijn 162 meter hoge kliffen te vinden. De krijtrotsen kunt u schitterend fotograferen vanaf de landtong die hier de zee insteekt.

U verblijft in graafschap Sussex in het plaatsje Eastbourne. Vanuit hier wordt er onder andere een excursie gemaakt naar een andere bekende plaats in Sussex: Brighton. Hier vindt u het Royal Pavilion. Dit is een schitterend uniek kasteel dat direct uit een sprookjesboek lijkt te komen. De Zuid-Engelse tuinen in Sussex die u bezoekt zijn Leonardslee Gardens. Dit zijn prachtige tuinen die in het bos zijn aangelegd en flink gerenoveerd zijn in 2019. Bovendien ziet u hier ook prachtige meren.

Het graafschap Kent staat bekend om de vele bijzondere waterkastelen die hier te vinden zijn, zoals Bodiam Castle. Dit kasteel is omringd door brede grachten. Bijzondere landhuizen met prachtige tuinen aanschouwt u ook in Kent. Zo bezoekt u tijdens de rondreis Scotney Castle met de ruïnes van het landhuis Scotney Old Castle, maar ook Bateman’s House. Respectievelijk woonde hier Margaret Thatcher en Rudyard Kipling. In Kent vindt u ook Royal Tunbridge Wells. Flaneer hier net als de rijke Londenaren in de 18e eeuw over The Pantiles en aanschouw diverse prachtige gebouwen, winkels en pubs.

 

Boek nu uw rondreis naar Engeland

Ultiem genieten van Zuid-Engelse tuinen en stranden of juist van het typische Schotland? Boek dan vandaag nog uw busreis samen met andere Limburgers naar het Verenigd Koninkrijk. Als u boekt hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken zowel vóór als tijdens uw vakantie. Spauwen Travel is namelijk aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Zoekt u nog meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact op met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.