Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Egmond aan Zee

U hoeft niet ver van Limburg te reizen om volop te genieten van het ultieme vakantiegevoel. Bij Spauwen Travel bieden wij een exclusieve busreis aan naar Egmond aan Zee. Tijdens deze groepsreis ontdekt u samen met andere Limburgers het Nederlandse kustgebied en andere hoogtepunten van de provincies Noord- en Zuid-Holland. U reist tijdens uw busreis naar Egmond aan Zee per comfortabele en luxe touringcar met ongekend veel beenruimte. Onze goed opgeleide touringcarchauffeur/reisleider brengt u hiermee naar de mooiste bestemmingen rondom Egmond aan Zee. Laat u zich vooral verrassen!

Bekijk hier het aanbod:

Wat is er te doen in Egmond aan Zee en omgeving?

Egmond aan Zee is een aangename strandbestemming aan de kust van Noord-Holland. Ervaar het zelf met een busreis naar Egmond aan Zee. Waai heerlijk uit op het strand of strijk neer op een gezellig strand van een van de strandpaviljoens. Ook kunt u een wandeling maken door de duinen of een souvenir halen in de winkelstraat. U krijgt tijdens de goed verzorgde groepsreis naar Egmond aan Zee volop de tijd om deze badplaats zelf te ontdekken.

Door de centrale ligging van Egmond aan Zee is deze badplaats de perfecte uitvalsbasis voor een aantal schitterende excursies door Noord- en Zuid-Holland. Een van de excursies gaat naar het waddeneiland Texel. Texel kenmerkt zich door uitgestrekte weides, pittoreske dorpjes en bijzondere natuurgebieden als de Sluftervallei.

Tijdens uw busreis naar Egmond aan Zee doen we ook de omgeving van Hoorn, Medemblik en Enkhuizen aan. In deze omgeving maakt u een bijzondere tocht met een stroomtram, vaart u over het IJsselmeer en krijgt u een indruk van hoe het er honderden jaren geleden in Nederland aan toe ging in het Zuiderzeemuseum.

Verder bezoeken we de Zaanse Schans en Volendam, twee typisch Nederlandse bestemmingen. Geniet van de goed bewaard gebleven molens, ambachtelijke werkplaatsen en historische huizen op de Zaanse Schans. In Volendam ontdekt u de kleurrijke houten huizen, traditionele klederdracht en levendige haven. Proef daarbij lokale lekkernijen zoals gerookte paling en haring terwijl u door de gezellige straatjes wandelt.

De stad Den Haag staat ook op de excursielijst. Tijdens het bezoek aan deze hofstad ontdekt u belangrijke bezienswaardigheden tijdens een stadswandeling. Verder is er de mogelijkheid om uitgebreid te gaan winkelen of om musea te bezoeken.

 

Boek uw busreis naar Egmond aan Zee

Stap samen met andere Limburgers op de bus voor een busreis naar Egmond aan Zee. Bij Spauwen Travel bieden we compleet verzorgde groepsreizen aan waarbij u nergens meer omkijken naar hebt. Doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, kunt u met een gerust hart uw vakantie naar Egmond aan Zee boeken. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.