Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Rondreizen met de bus in Duitsland

Kies uit ons uitgebreide aanbod busreizen naar Duitsland met veel inclusief. Alle busreizen vertrekken vanuit Limburg, dus lekker dicht bij huis. Of u nu naar Berlijn, Hamburg of Dresden wilt, bij Spauwen Travel vindt u de geschikte busreis. U reist in kleine reisgroepen en verblijft in de betere hotels. Bovendien hebben we ook speciale reizen tijdens de kerstperiode! Boek nu uw reis. 

Bekijk hier het aanbod:

Met de bus naar het mooie Duitsland

Duitsland is een land met een groot aanbod aan verschillende soorten landschappen, steden en bezienswaardigheden. Tijdens een busreis naar Duitsland heeft u de mogelijkheid om al het moois dat dit land rijk is te ontdekken. Kies uit een van onze bestemmingen en geniet van een heerlijke vakantie samen met andere Limburgers.

 

Ontdek steden tijdens een groepsreis naar Duitsland

Ontdek de hoofdstad van Duitsland tijdens een busreis naar Berlijn. Deze historische stad heeft een groot aantal niet te missen bezienswaardigheden. Zo bezoeken we het DDR Museum en het Trabi Museum en verblijven we op loopafstand van de Alexanderplatz. Ook maken we uiteraard een stadswandeling en ontdekt u vele bezienswaardigheden van de stad te voet. Tijdens de wandeling leert u alles over het ooit zo verdeelde Berlijn.

Berlijn is niet de enige grote stad in Duitsland die u kunt ontdekken met onze busreizen. Ga bijvoorbeeld ook mee naar de maritieme wereldstad Hamburg of naar de muzikale stad Dresden. Onze groepsreis naar Hamburg staat in het teken van (Duitse) kunst. Zo bezoekt u hier de legendarische Hamburger Kunsthalle en maakt u een themawandeling door het centrum van Hamburg. Ook bezoeken we tijdens deze reis kunstenaarsdorp Worpswede. 

Tijdens de busreis naar Dresden maakt u een heerlijke stadsrondrit en stadswandeling door het centrum. U ziet niet alleen de ‘grote drie’, de Zwinger, de Semperoper en de Frauenkirche, maar ook de Brühlsche Terrasse en het Residenzschloss. Naast Dresden bezoeken we tijdens deze groepsreis het dynamische Leipzig en kunt u optioneel nog een dagje naar de bijzondere stad Bautzen. Deze plaats ligt op een granieten rotsplateau!

 

Busreis naar de kerstmarkt in Duitsland

Ieder jaar kunt u bij Spauwen Travel ook een reis maken naar een Duitse kerstmarkt. Laat u betoveren door de warme en gezellige sfeer die deze markten kenmerkt, met fonkelende lichtjes die de straten verlichten en de geur van glühwein en verse lekkernijen die in de lucht hangt. Frohe Weihnachten!

 

Boek nu uw busvakantie naar Duitsland

Woont u in Limburg en wilt u met gelijkgezinde op vakantie? Dan is een busreis met een groep bij Spauwen Travel geschikt voor u. Samen met andere Limburgers gaat u op busreis naar Duitsland en ontdekt u dit mooie land. Doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Boek nu uw reis en geniet!