Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Busreizen naar Duitsland

Kies uit ons uitgebreide aanbod busreizen naar Duitsland met veel inclusief. Alle busreizen vertrekken vanuit Limburg, dus lekker dicht bij huis. Of u nu naar Berlijn, Beieren, het Zwarte Woud of Sauerland wilt, bij Spauwen Travel vindt u de geschikte busreis. U reist in kleine reisgroepen en verblijft in de betere hotels. 

Bekijk hier het aanbod:

Populaire bestemmingen voor een busreis naar Duitsland

Duitsland is een land met een groot aanbod aan verschillende soorten landschappen, steden en bezienswaardigheden. Tijdens een busreis naar Duitsland heeft u de mogelijkheid om al het moois dat dit land rijk is te ontdekken. Kies uit een van onze bestemmingen en geniet.

Ontdek de hoofdstad van Duitsland tijdens een busreis naar Berlijn. Deze historische stad heeft een groot aantal niet te missen bezienswaardigheden. Zo bezoeken we het Holocaust Monument, de voormalige Stasi gevangenis en het Pergamon Museum. 

Berlijn is niet de enige grote stad in Duitsland die u kunt ontdekken met onze busreizen. Ga bijvoorbeeld ook mee naar de maritieme wereldstad Hamburg of naar de muzikale stad Dresden

Houdt u van de bergen in Duitsland? Dan is een busreis richting Saksen wellicht iets voor u. In deze deelstaat vindt u het Erzgebirge. Tussen de hoge bergen vindt u de leukste dorpjes en is er veel te ontdekken samen met een ervaren gids. 

Reis tevens met ons mee naar Beieren. Deze unieke streek heeft veel te bieden op het gebied van kastelen, burchten en mooie kerken en kloosters. Ook de hoofdstad München is een aanrader om te bezoeken.

De busreizen komen langs vele leuke dorpjes, steden en natuurgebieden. Zo leert u bijvoorbeeld de oude straten kennen van de residentiestad Halle an der Saale en het historische centrum van Weimar tijdens de Halle – Merseburg reis. Tijdens de busreis naar Heidelberg maakt u kennis met het romantische centrum van de stad en maakt u ook een gezellige boottocht over de Neckar. 

Boek hier uw busreis naar Duitsland

Woont u in Limburg en wilt u met gelijkgezinde op vakantie? Dan is een busreis met een groep bij Spauwen Travel geschikt voor u. Samen met andere Limburgers gaat u op busreis naar Duitsland en ontdekt u dit mooie land. Doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek hier uw reis en geniet!