Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Dresden

Kies voor een busreis naar Dresden en ontdek de voormalig Oost-Duitse stad samen met andere gelijkgestemde Limburgse reizigers. De reis is inclusief een bezoek aan de oude handelsstad Leipzig. Spauwen Travel heeft deze busreis naar Dresden zo voor u samengesteld dat u nergens omkijken naar heeft. U kiest zelf uw opstapplaats in Limburg uit en reist in een comfortabele en luxe touringcar af naar Dresden. U heeft nog nooit zo veel beenruimte ervaren! Kies voor een zorgeloze stedentrip en ontdek Dresden tijdens een busreis.

Bekijk hier het aanbod:

Met een groepsreis naar Dresden

U kunt met eigen ogen aanschouwen hoe indrukwekkend de stad Dresden is tijdens deze unieke stedentrip. Bijna veertig jaar lang maakte de stad deel uit van het communistische DDR. In de tijd daarvoor was de stad zwaar beschadigd geraakt door bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Historisch gezien heeft Dresden veel te verduren gehad, maar is er ook actie ondernomen om veel belangrijke gebouwen weer in oude staat te herstellen.

Op de eerste dag in Dresden doet u onder begeleiding van een Nederlandstalige gids een stadsrondrit door de stad. Ook staat er een uitgebreide wandeling op het programma, waarbij u meer te weten komt over de geschiedenis. Verbaas u over de schoonheid van het paleiscomplex Zwinger, een van de meest beroemde barokke gebouwen in Duitsland. Ook de Semperoper en de Frauenkirche kunnen u niet ontgaan. De wandeling gaat verder langs het water van de Brühlsche Terrasse, het indrukwekkende Residenzschloss en andere bezienswaardigheden.

De volgende dag staat u hetzelfde te wachten, maar dan in de stad Leipzig. De stad ligt ten westen van Dresden en staat bekend als muziek- en kunstenaarsstad. U wandelt hier onder begeleiding van een gids langs de witte Thomaskirche, het kunstzinnige Gewandhaus, de Nikolaikirche en vele andere monumenten. Op de laatste dag van deze reis kunt u optioneel een bezoek brengen aan de mooie stad Bautzen, gelegen op een granieten rotsplateau boven de Spree en vol met historische gebouwen.

Tijdens deze busreis naar Dresden verblijft u in een viersterrenhotel in Dresden dicht bij het historische centrum. Dit betekent dat u extra veel tijd heeft om de stad te ontdekken. Ook kunt u in de avond heerlijk uit eten gaan in een van de vele restaurants in de omgeving. Tijdens deze stedenreis is er dus volop de ruimte om te ontspannen.

 

Boek hier uw stedentrip naar Dresden met de bus

Ga met andere Limburgers op groepsreis en ontdek Dresden samen. Doordat Spauwen Travel aangesloten is bij de SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds, kunt u met een gerust hart uw busreis naar Dresden boeken. Wij ontzorgen u helemaal. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.