Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Oostenrijk

Ontdek het uitgebreide aanbod busreizen naar Oostenrijk bij Spauwen Travel. De busreizen vertrekken vanuit Limburg waardoor het ultieme vakantiegevoel u al dicht bij huis overspoelt. U reist in een kleine groep met voornamelijk Limburgse provinciegenoten. Tijdens u reis zal een gids u wegwijs maken en verblijft u in de betere hotels. De reizen zijn zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen. Zie de schoonheid van Oostenrijk tijdens uw vakantie!

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

Populaire bestemming voor een busreis naar Oostenrijk

U reist af naar Oostenrijk voor de prachtige natuur, culturele steden en muzikale hoogtepunten. Tijdens de busreis naar Oostenrijk komt doet u verschillende hoogtepunten aan van dit mooie land.

Reis met de bus af naar Oostenrijk en bezoek de Bodensee en Voralberg. Tijdens deze reis maakt u prachtige excursies naar bijvoorbeeld Bloemeneiland Mainau en Lindau. Ook St. Gallen staat op het programma. Hier kunt u UNESCO Werelderfgoed Stiftsbezirk St. GAllen bezoeken. De mooie Bodensee zal u verrassen met zijn helderblauwe kleur en de mooie uitzichten op de bergen.

Ook de veelbezochte deelstaat Tirol wordt door een van de busreizen naar Oostenrijk aangedaan. We bezoeken Kirchberg in Tirol. Vanuit het hotel in het hart van de Alpen gaat u er in de omgeving op uit. Maak uitstapjes naar Salzburg, Kitzbühel en Rattenberg. In Salzburg maakt u een wandeling met een gids en ontdekt u de hoogtepunten van deze mooie stad. Ook de bergen in Tirol zult u zien. Geniet van het prachtige uitzicht op de imposante Alpen.

Oostenrijk staat bekend om zijn muzikale geschiedenis. Ontdek hier een stukje van tijdens de reis naar de Zillertaler Muzikanten Parade. Muzikale hoogtepunten worden tijdens deze reis gecombineerd met prachtige excursies naar bijvoorbeeld Innsbruck en de Krimmler watervallen.

Boek hier uw busreizen naar Oostenrijk

Wilt u vanuit Limburg op een groepsreis naar Oostenrijk? Kies dan voor een busreis van Spauwen Travel. Samen met een kleine groep Limburgers reis u af naar dit mooie land. Doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek hier uw groepsreis naar Oostenrijk en geniet!