Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Naar Oostenrijk met de bus

Ontdek het uitgebreide aanbod busreizen naar Oostenrijk bij Spauwen Travel. De busreizen vertrekken vanuit Limburg waardoor het ultieme vakantiegevoel u al dicht bij huis overspoelt. U reist in een kleine groep met voornamelijk Limburgse provinciegenoten. Tijdens u reis maakt een gids u wegwijs en verblijft u in de betere hotels. De reizen zijn zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen. Zie de schoonheid van Oostenrijk tijdens uw vakantie!

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

Heerlijk met de bus naar Oostenrijk

U reist af naar Oostenrijk voor de prachtige natuur, culturele steden en muzikale hoogtepunten. Tijdens een busreis naar Oostenrijk doet u verschillende hoogtepunten aan van dit mooie land.

Oostenrijk staat vooral bekend om zijn muzikale geschiedenis. Ontdek hier een stukje van tijdens onze reis naar het Zillertal. Muzikale hoogtepunten worden tijdens deze reis gecombineerd met prachtige excursies. Zo bezoeken we bijvoorbeeld het beroemde heldenorgel in Kufstein. Dagelijks om 12.00 klinkt zijn spel en roept hij op tot wereldvrede. Bovendien maakt u tijdens deze reis een optreden mee van “Showtrio Hochtirol” van de Pachmaiers Zillertaler Muzikantenparade.

Verder bezoeken we tijdens deze reis bijzondere plekken, waaronder Innsbruck. Innsbruck is de hoofdstad van Tirol. Hier wandelen we door de Maria-Theresien-Straße en maken we een muzikaal spektakel mee met den Zillertaler & die Geigerin.

Ook ontdekt u tijdens deze reis de Krimmlr Wasserfälle, deze watervallen zijn de hoogste watervallen van Oostenrijk en behoren tot de meest indrukwekkende natuurlijke attracties van Europa. Het bulderende geluid van het neerstortende water, omringd door het weelderige groen van de bergen, creëert een adembenemend schouwspel. Andere prachtige natuur die we bewonderen tijdens deze reis is onder andere het Tuxertal, een zijdal van het Zillertal. Dit dal staat bekend om zijn adembenemende alpiene landschappen, bijzondere berglandschap, pittoreske dorpjes en weelderige alpenweiden.

Tijdens deze reis bezoeken we verder allerlei leuke plaatsen zoals Vipiteno in Italië, Mayrhofen en onze verblijfplaats Uderns. Voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers is er dus genoeg te beleven tijdens een busreis naar Oostenrijk. Waar kijkt u het meest naar uit?

 

Boek hier uw busvakantie naar Oostenrijk

Wilt u vanuit Limburg op een groepsreis naar Oostenrijk? Kies dan voor een busreis van Spauwen Travel. Samen met een kleine groep Limburgers reis u af naar dit mooie land. Doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Boek nu uw groepsreis naar Oostenrijk en geniet!