Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Italië

Bekijk ons uitgebreide aanbod busreizen naar Italië en geniet van een welverdiende vakantie. Bij Spauwen Travel is veel inclusief en verblijft u in de betere hotels. U reist u met een kleine groep Limburgers en de bus vertrekt ook vanuit Limburg, lekker dicht bij huis. De reizen zijn zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen. Bezoek de mooiste bestemmingen in Italië tijdens een prachtige busreis.

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

De mooiste bestemmingen tijdens een busreis naar Italië

Van historische steden tot kustplaatsen en uitgestrekte landschappen, Italië biedt het allemaal. Maak uw keuze uit verschillende routes en bestemmingen en ontdek het land van heerlijk eten, hartelijke mensen en culturele hoogtepunten.

Ontdek bijvoorbeeld Toscane tijdens een busreis. Toscane is een prachtige Italiaanse streek bekend om historische steden zoals Florence en Pisa, uitgestrekte wijngaarden en de stranden aan de Tyrreense Zee. Reis ook af naar het eiland Elba waar u het gebied kunt ontdekken waar Napoleon naar verbannen werd.

Italië heeft ook prachtige eilanden die te verkennen zijn tijdens een busreis. Zo is er het eiland Sardinië. Dit eiland heeft prachtige stranden, mooie natuur en veel overblijfselen uit de tijd van overheersers. Tijdens deze reis doet u ook het Franse eiland Corsica aan. Hier waant u zich op een tropisch eiland met leuke havendorpjes en een proeverij van streekproducten.

Een andere kant van Italië kunt u vinden in Trentino. Deze provincie ligt in het hart van de Italiaanse Alpen. Bezoek leuke alpendorpjes met spectaculaire vergezichten over de toppen van de Brentadolomieten. Ook de lokale culinaire specialiteiten worden geproefd tijdens een busreis naar Trentino.

Italië heeft niet alleen stranden, maar ook prachtige meren. Dit kunt u ontdekken tijdens een busreis naar Stresa en Lago Maggiore. Tijdens deze reis bezoekt u beroemde meren zoals het Comomeer en het Ortameer. Ook een bezoek aan modestad Milaan is inbegrepen bij de reis.

Boek hier uw busreis naar Italië

Ga met gelijkgezinde Limburgers op busreis naar Italië en ontdek dit prachtige land. Liever met het vliegtuig naar Italië? Ook dat is bij ons mogelijk! Spauwen Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zo gaat u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek uw busreis naar Italië en geniet!