Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Zwitserland

Ga samen met gelijkgestemde Limburgers op busreis naar Zwitserland. Dit prachtige land is uitstekend geschikt voor een rondreis. Geniet van prachtige uitzichten op bergen en meren. Bezoek bekende bezienswaardigheden en mooie steden zoals Feldkirch en Zermatt. Alle reizen bestaan uit overnachtingen in goede hotels en bevatten leuke excursies. Het is ontspannen en genieten geblazen!

Bekijk hier het aanbod:

Populaire bestemmingen voor een busreis naar Zwitserland

Tijdens een busreis naar Zwitserland is veel te zien en ontdekken. Samen met een kleine reisgroep ontdekt u de prachtige omgeving. Onze reisbegeleiding zorgt voor een optimale combinatie tussen ontdekken en ontspannen.

Aanschouw de diepblauwe Bodensee met een busreis vanuit Limburg. Tijdens de reis verblijft u in het mooie Feldkirch. Bezoek middeleeuwse kastelen en maak mooie excursies naar omringende plekjes zoals Bloemeneiland Mainau, Vaduz, Lindau en Schwarzenberg.

Een busreis naar het meer van Lugano is meer dan de moeite waard. Overnacht in een prachtig hotel in Lugano. De reis is inclusief een prachtige stadswandeling, een bezoek aan Milaan (Italië) en een bezoek aan het UNESCO cultureel erfgoed van Bellinzona.

Reis met de bus naar Zwitserland en ontdek het land verder met de trein. Zwitserland heeft een aantal indrukwekkende treinroutes. Zo maakt u een tocht in de beroemde panoramatreinen van de Bernina Express, de Glacier Express en de Mont-Blanc Express. Aanschouw het prachtige landschap vanuit het comfort van de coupe.

Wilt u graag de Zwitserse Alpen van dichtbij aanschouwen? Dan is de reis Les Diablerets – Vaud zeer geschikt voor u. U verblijft in het romantische vakantieoord Les Diablerets en maakt excursies naar onder andere Gstaad, de bergpas Grand Saint-Bernard en een rit in de Panoramic-Express naar Montreux.

Boek hier uw busreis naar Zwitserland

Woont u in Limburg en wilt u met ander Limburgers op vakantie? Dan is een busreis met een groep bij Spauwen Travel geschikt voor u. Samen gaat u op busreis naar Zwitserland en ontdekt u dit mooie land. Liever met het vliegtuig naar Zwitserland? Ook dat is bij ons mogelijk. Doordat wij verder aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek hier uw busreis naar Zwitserland en geniet!