Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Met de bus naar Zwitserland

Ga samen met gelijkgestemde Limburgers op busreis naar Zwitserland. Dit prachtige land is uitstekend geschikt voor een rondreis. Geniet van prachtige uitzichten op bergen en meren. Bezoek bekende bezienswaardigheden en mooie steden zoals Lugano en Zermatt. Alle reizen bestaan uit overnachtingen in goede hotels en bevatten leuke excursies. Het is ontspannen en genieten geblazen!

Bekijk hier het aanbod:

Mooie plekken tijdens een rondreis door Zwitserland

Tijdens een busreis naar Zwitserland is veel te zien en ontdekken. Samen met een kleine reisgroep met andere Limburgers ontdekt u de prachtige omgeving. Onze reisbegeleiding zorgt voor een optimale combinatie tussen ontdekken en ontspannen.

Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijk reis naar centraal Zwitserland in ons aanbod. Tijdens deze reis ontdekt u onder andere de Marbachegg per kabelbaan en bezoekt u in Marbach zelf de Marbach-showkaasmakerij. Verder brengt u tijdens deze reis een bezoekje aan lichtstad Luzern, maakt u een boottocht over de Vierwaldstättersee en bewondert u de Lauterbrunnen. Een ander letterlijk hoogtepunt tijdens deze reis is een bezoek aan het hoogste treinstation van Europa: Jungfraujoch.

Een busreis naar het meer van Lugano is eveneens meer dan de moeite waard. Tijdens deze busreis overnacht u in een prachtig hotel in het pittoreske Lugano vol met parken, bloemen en villa’s en geniet van het uitzicht op de bergen Monte San Salvatore en de Monte Brè. De reis is inclusief een prachtige stadswandeling en boottocht over het meer van Lugano. Daarbij brengt u een bezoek aan Milaan (Italië), aan het Unesco cultureel erfgoed van Bellinzona en aan het idyllische Locarno aan het Lago Maggiore.

 

Groepsreis door Zwitserland met bus en trein

Verder is het bij Spauwen Travel mogelijk om met de bus naar Zwitserland te reizen en het land vervolgens per trein verder te ontdekken. Zwitserland heeft namelijk een aantal indrukwekkende treinroutes. Zo maakt u een tocht in de beroemde panoramatreinen van de Bernina Express, de Glacier Express en de Mont-Blanc Express tijdens deze reis. Aanschouw het prachtige landschap vanuit het comfort van de coupé. De reis eindigt met een vrije dag in de hoogstgelegen stad van Europa: Davos. Vanuit deze stad geniet u van een prachtig uitzicht op het Zwitserse berglandschap.

 

Boek hier uw busvakantie naar Zwitserland

Woont u in Limburg en wilt u met ander Limburgers op vakantie? Dan is een busreis met een groep bij Spauwen Travel geschikt voor u. Samen gaat u op busreis naar Zwitserland en ontdekt u dit mooie land. Doordat wij verder aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Boek nu uw busreis naar Zwitserland en geniet!