Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vanuit Limburg op vliegreis naar Puglia

Ga mee op vliegreis naar Puglia en ontdek een van de mooiste gebieden van Italië. Spauwen Travel heeft speciaal voor u en andere Limburgse reizigers een prachtige groepsreis naar deze regio samengesteld. Onder begeleiding van een ervaren reisbegeleider gaat u samen op pad om de schitterendste excursies te doen. U verblijft in een goed gekwalificeerd hotel en alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Tijdens uw vliegreis naar Puglia ervaart u daarnaast volop de ruimte voor ontspanning, zodat u echt geniet van het ultieme vakantiegevoel.

Bekijk hier het aanbod:

Ga mee op groepsreis naar Puglia

Puglia is een zonovergoten regio in het zuidoosten van Italië. Als u kiest voor een vliegreis naar Puglia, komt u er al gauw zelf achter waarom deze regio zo geliefd is onder vakantiegangers én Italianen zelf. De groene heuvels vol olijfbomen, lokale delicatessen, witte zandstranden, ruige kustlijnen en eeuwenoude dorpen wachten al op uw komst.

Tijdens een van de vele schitterende excursies die u gaat maken, kunt u zelf al het moois van deze regio kunnen bewonderen. Neem bijvoorbeeld het pittoreske stadje Alberobello, waar duizenden witte huisjes met kegelvormige daken het straatbeeld bepalen. Het is heerlijk om hier door de straten te dwalen en de huisjes en hun geheimen stuk voor stuk te ontdekken. U zult er geen genoeg van krijgen.

Ook Matera, een van de oudste steden ter wereld, staat op het programma tijdens een groepsreis naar Puglia. Bijzonder zijn hier de grotwoningen, die een verdiende plek op de Unesco Werelderfgoedlijst hebben gekregen. Tot op de dag van vandaag worden deze unieke woningen bewoond.

Een andere leuke stad die u tijdens uw rondreis door Puglia bezoekt is Lecce. Deze stad wordt beschouwd als een van de meest mooie kunststeden in Zuid-Italië en zelfs “het Florence van het Zuiden” genoemd. Geniet hier ook zeker van de overblijfselen uit de Romeinse tijd en breng een bezoekje aan de Dom van Lecce met de schitterend versierde gevel.

 

Zee en strand tijdens een vliegvakantie naar Puglia

Maar u kiest natuurlijk niet alleen voor een vliegreis naar Puglia vanwege de schilderachtige dorpen. Want ook de prachtige kust langs de Adriatische en Ionische Zee heeft een groot aantrekkingskracht. De stranden en baaien aan de kustlijn worden afgewisseld door ruige en imposante rotspartijen. In combinatie met het helderblauwe zeewater levert dat heel wat fotogenieke plekken op. Tijdens de groepsreis naar Puglia kunt u het met eigen ogen aanschouwen.

Naast alle mooie bestemmingen die de regio Puglia te bieden heeft, geniet u hier ook van veel lokale specialiteiten, denk aan zongerijpte tomaten, artisjokken en olijven. Wie weet kunt u ook iets lekkers voor thuis meenemen.

 

Boek hier uw rondreis naar Puglia

Ga samen met andere Limburgers op vliegreis naar Italië en ontdek het wonderlijke Puglia in Italië. U kiest zelf uw opstapplaats in Limburg en wordt per luxe touringcar naar het vliegveld vervoerd. Uw vakantie begint dus direct! Spauwen Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, waardoor u met het volste vertrouwen op vliegreis naar Puglia kunt. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.