Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis Kroatië vanuit Limburg

Sta versteld van de schitterende natuur in Kroatië door een rondreis te boeken door dit prachtige land vanuit Limburg. Tijdens de rondreis gaat u bijna dagelijks op excursie en krijgt u uitgebreide uitleg van ervaren reisleiding. Daarbij wordt u tijdens een vliegreis naar Kroatië met Spauwen Travel volledig ontzorgd en overnacht in u de betere hotels. Als u een groepsrondreis maakt naar Kroatië met Spauwen Travel is dit bovendien de perfecte combinatie tussen ontdekken en ontspannen.

Bekijk hier het aanbod:

Ga mee met een groepsreis naar Kroatië

In het Kroatië assortiment van Spauwen Travel vindt u een groepsreis naar de Kroatische kust. Hier ontdekt u de prachtige kustlijn, historische steden en schitterende eilanden. De zon schijnt hier duizenden uren per jaar en de azuurblauwe wateren en schilderachtige badplaatsen maken het schitterende plaatje compleet. Krijgt u al zin in een vakantie naar dit heerlijke land?

 

Steden bezoeken tijdens een vliegvakantie naar Kroatië

Tijdens uw rondreis brengt u een bezoek aan diverse inspirerende Kroatische steden. Zo verblijft u in de badplaats Selce. Dit is een voormalig vissersdorp dat wordt gezien als een van de meest pittoreske badplaatsen in de Kvarner Baai. Vanuit hier reist u naar de steden Rijeka en Opatija. In het gezellige Opatija staat onder andere een chocoladeproeverij op het programma en in Rijeka geniet u van een wandeling door het oude stadscentrum langs eeuwenoude kerken, de barokke stadstoren en gezellige markten. Op straat bruist het met locals en toeristen, waardoor u echt uw ogen uitkijkt.

 

Ontdek Kroatië vanaf het water

Kroatië beschikt verder over diverse eilanden met helder water en prachtige natuur, waarvan u er een tijdens deze reis bezoekt; Krk. Met de bus rijdt u langs de mooiste plekjes van het eiland en geniet u van het gevarieerde landschap. Tijdens deze excursie ontdekken we ook de levendige hoofdstad met een oorsprong die teruggaat tot een oude Romeinse nederzetting. Bewonder de overblijfselen uit deze periode en geniet van de nostalgische sfeer. Naast het bezoeken van het eiland Krk maakt u tijdens een reis naar Kroatië ook een heerlijke boottocht langs de Adriatische kust. Geniet van de heerlijke Kroatische wijn terwijl u over het helderblauwe water uitkijkt op diepgroene heuvels en kleurrijke kustplaatsjes.

 

Boek nu uw rondreis naar Kroatië

Wilt u versteld staan van de schitterende natuur en pittoreske dorpjes in Kroatië? Boek dan nu uw rondreis vanuit Limburg met Spauwen Travel. U kunt bovendien zorgeloos op stap doordat Spauwen Travel is aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Zoekt u meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact op met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.