Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreizen naar Sardinië met reisbegeleiding

Ga mee op vliegreis naar Sardinië en ontdek de schoonheid van dit Italiaanse eiland. Spauwen Travel heeft speciaal voor u en andere Limburgse reizigers een spectaculaire groepsreis naar dit eiland samengesteld. Samen met een ervaren reisleider vliegt u naar dit schitterende eiland en doet u mee aan talloze excursies op Sardinië. Uiteraard is er ook volop ruimte voor vrije tijd, zodat u niets anders dan een ontspannen vakantiegevoel ervaart. Boek vandaag nog uw vliegreis naar Sardinië!

Bekijk hier het aanbod:

Ga mee op groepsreis naar Sardinië

Het Italiaanse eiland Sardinië ligt midden in de Middellandse Zee, op ruime afstand van het vasteland van Italië. Tijdens een vliegreis naar Sardinië ontdekt u al snel hoe veelzijdig het eiland is. Zachte zandstranden, historische steden, helderblauw zeewater, verborgen baaien en waanzinnige natuurgebieden wachten erop om ontdekt te worden. Puur en authentiek, het zijn twee woorden die het eiland heel goed omschrijven.

Een van de eerste excursies brengt u naar de historische stad Olbia, waar u onder andere de ingetogen maar eeuwenoude Romaanse kathedraal van San Simplicio aantreft. Tijdens een stadswandeling komt u meer te weten over de achtergrond van het eeuwenoude stadscentrum van Olbia.

Aan bijzondere excursies zeker geen gebrek tijdens deze vliegreis naar Sardinië. Zo reist u bijvoorbeeld ook nog af naar het knusse dorp Castelsardo, waar u direct vrolijk wordt van alle gekleurde huizen en het fantastische uitzicht over zee.

 

Vliegvakantie naar Sardinië: kust en cultuur

Maar ook het kustgebied Costa Smeralda verdient een bezoek tijdens deze groepsreis. De bijzondere rotsformaties, het kraakheldere zeewater en de talloze verscholen baaien geven u het ultieme vakantiegevoel. Als u hier komt, begrijpt u pas echt wat het paradijs is. Datzelfde gevoel ervaart u ook tijdens een excursie naar het wonderschone eiland La Maddalena en de langtong Capo d’ Orso. Onderweg treft u misschien nog wel een dolfijn aan in de zee. Geniet vooral ook van de vele kleurvariaties in het water.

Naast alle mooie bestemmingen die het eiland Sardinië te bieden heeft, geniet u tijdens de reis natuurlijk ook van de lokale keuken. En van genoeg vrije tijd. Kortom, een reis vol met historie, natuur en vooral ook het ultieme vakantiegevoel!

 

Boek hier uw rondreis naar Sardinië

Kies voor een vliegreis naar Sardinië en ontdek de veelzijdigheid van het eiland samen met andere Limburgers. Tijdens uw reis verblijft u zeven nachten in een sfeervol viersterrenhotel. Ook wordt u van begin tot eind begeleid door een van onze ervaren reisbegeleiders. Spauwen Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. U kunt dus zonder zorgen uw vliegreis naar Sardinië bij ons boeken. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Boek uw vliegreis in een groep naar Sardinië en geniet!