Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis Zwitserland

Boek een vliegreis naar Zwitserland en geniet met een kleine groep Limburgers van dit prachtige land. Onder begeleiding van ervaren reisprofessionals ontdekt u alle hoogtepunten van Zwitserland. De reis is zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontdekken en ontspannen. Het echte vakantiegevoel.

Bekijk hier het aanbod:

Populaire bestemmingen voor een vliegreis naar Zwitserland

Maak een prachtige vliegreis naar Zwitserland met Spauwen Travel. Zwitserland is het land van de uitgestrekte bergketens van de Alpen, de mooie meren en de vele sportieve mogelijkheden.

Lugano is een gezellige stad in de regio Ticino. De stad ligt aan het meer van Lugano waarop u een prachtig uitzicht heeft. Maak een leuke stadswandeling door het historische centrum en wandel op de terugweg langs het meer. De stad doet mediterraans aan door de bouwstijl en de parken met subtropische planten. In Lugano kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen; er zijn altijd vele tentoonstellingen in de stad te bezichtigen.

Uiteraard mag een excursie naar de Zwitserse Alpen niet ontbreken tijdens een vliegreis naar Zwitserland. Hier vindt u imposante bergen, mooie wandelpaden en indrukwekkende natuur. Tijdens de 3 passentocht bezoeken we de St. Gotthardpas, Furkapas en de Passo della Novena. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens verschillende stops.

Een bezoek aan Bellinzona staat tevens op het programma. In Bellinzona vindt u 3 kastelen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. In het dorpje vindt u naast de kastelen ook veel leuke winkeltjes en plekjes om eten te halen. Heerlijk om een dagje te struinen.

Naast het mooie Zwitserland maken we ook een stapje over de grens naar Milaan in Italië. Ontdek hier onder andere de beroemde Dom van Milaan en Castello Sforzesco.

Boek hier uw vliegreis met een groep naar Zwitserland

Vlieg met een groep naar Zwitserland en ontdek dit mooie land met andere Limburgers. U reist onbezorgd en vertrouwt met Spauwen Travel. Het is daarbij ook mogelijk om een busreis naar Zwitserland te maken.

Doordat wij aangesloten zijn bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds kunt u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u onze brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek hier uw groepsreis naar Zwitserland en geniet!