Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis Portugal vanuit Limburg

Ontdek historische bezienswaardigheden, ongerepte natuur, prachtige stranden en charmante steden tijdens een heerlijke reis door Portugal. Hierdoor is het land perfect als bestemming voor zowel cultuurliefhebbers als natuurliefhebbers. Bij Spauwen Travel bieden we verschillende rondreizen aan door Portugal waarbij u diverse excursies maakt en wordt begeleid door ervaren reisleiding. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd. Bovendien overnacht u in de betere hotels en reist u samen met gelijkgestemde Limburgers. Dat wordt een vliegreis naar Portugal vol ontdekken en ontspannen!

Bekijk hier het aanbod:

Rondreis Portugal door het schitterende noorden

Portugal is een perfecte bestemming voor een fijne vliegvakantie. In ons aanbod hebben we meerdere reizen naar dit mooie land, onder andere naar het prachtige noorden, als naar het idyllische eiland Madeira.

Tijdens onze reis naar het noorden van Portugal ontdekt u vijftig tinten groen aan de Costa Verde. Hier geniet u van prachtige uitzichten, wereldberoemde wijnen en bijzondere oude steden. Zo bezoeken we tijdens deze rondreis onder andere de steden Porto, Viana do Castelo, Braga en Guimarães. Wist u dat Guimarāes wordt beschouwd als de geboorteplaats van Portugal? Hier vindt u bovendien een imposant kasteel uit de 10e eeuw dat wordt gezien als hét symbool van de Portugese natie.

Porto is een wat bekendere stad. Bekende bezienswaardigheden hier zijn bijvoorbeeld de imposante Luis I-brug, die de oevers van de rivier de Douro verbindt en een adembenemend uitzicht biedt op de kleurrijke huizen langs de waterkant. Het charmante, oude centrum van Porto, Ribeira, is ook een must-visit, evenals de iconische Livraria Lello, een prachtige boekhandel die vaak wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld.

Ook krijgt u tijdens deze reis de mogelijkheid om de Douro vallei op uw eigen tempo te ontdekken. Bewonder de eeuwenoude wijngaarden, bezoek diverse wijnhuizen en proef de lekkerste wijnen.

 

Vliegvakantie naar Portugal: ontdek het idyllische Madeira

Een andere reis uit ons aanbod begeleide reizen naar Portugal heeft als bestemming Madeira. Dit kleurrijke bloemeneiland is dé Parel in de Atlantische Oceaan. Geniet van ruige kustlijnen, prachtige bloemen en de bruisende hoofdstad Funchal. In deze stad maken we tijdens de reis een schitterende wandeling langs de kathedraal, markthallen, parken, mooie kerken en interessante musea. Ook bezoeken we de botanische tuin.

Een andere bijzondere plek die tijdens de reis naar Madeira wordt bezocht is het ‘mandenvlechtersdorp’ Camacha. Hier worden van wilgentakken manden, meubels, hoeden en zelfs keukengerei gemaakt. Verder bezoeken we het Nonnendal, verstopt in een afgelegen vallei. Onderweg passeert u stijle bergen en prachtige vergezichten.

 

Boek nu uw groepsreis naar Portugal

Bij Spauwen Travel bieden we diverse heerlijke begeleide rondreizen aan naar Portugal die vertrekken vanuit Limburg. Ontdek het idyllische bloemeneiland Madeira of het prachtige noorden van Portugal. Bovendien kunt u zorgeloos op stap gaan omdat Spauwen Travel is aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Zoekt u meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact op met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.