Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis Dalmatië

Ga op een prachtige vliegreis naar Dalmatië en ontdek Kroatië! Reis met een kleine groep Limburgers en laat u in de watten leggen tijdens een volledig verzorgde en begeleide reis. De reis is zo samengesteld dat het een optimale combinatie is tussen ontspannen en het ontdekken van de omgeving. Maak uw keuze uit mooie groepsreizen naar Dalmatië en geniet van een welverdiende vakantie.

Bekijk hier het aanbod:

Ontdek de leukste bestemmingen tijdens een vliegreis met een groep naar Dalmatië!

Dalmatië is een regio in Kroatië aan de Adriatische Zee. De regio staat bekend om zijn natuur, cultuur en prachtige steden. Tijdens een vliegreis met Spauwen Travel ontdekken we in een groep al deze hoogtepunten van Dalmatië. De dagelijkse excursies, wandelingen en heerlijke lokale maaltijden maken uw vakantie helemaal af.

Dubrovnik is wellicht de bekendste stad in Dalmatië. De bijnaam van de stad is de Parel van Adria. Wandel door de stad die aandoet als een waar openluchtmuseum. U kunt over de eeuwen oude stadmuren lopen en genieten van een prachtige uitzicht over het water. Tegenwoordig is de stad ook bekend omdat King’s Landing uit Game of Thrones hier is opgenomen.

De havenstad Split is ook zeker een bezoek waard tijdens uw vliegreis naar Dalmatië. Split is de op één na grootste stad van Kroatië. In het eeuwenoude centrum valt veel te ontdekken. Bezoek de Kathedraal van Split en beklim de toren voor een mooi uitzicht. Maak een wandeling over de promenade en geniet van het heerlijke eten.

De natuur in Dalmatië is een hoogtepunt tijdens uw reis. Bezoek Nationaal park Krka en ontdek de vele watervallen in dit bijzondere park. De vele eilanden in de omgeving zijn ook erg leuk om te bezoeken. Zo kunt u naar Trogir met zijn vele musea, Hvar met zijn paradijselijke stranden en Peljesac met veel middeleeuwse overblijfselen.

Boek hier uw groepsreis met het vliegtuig naar Dalmatië

Boek uw vliegreis in een groep naar Dalmatië en geniet van het echte vakantiegevoel. Spauwen Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zo gaat u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.

Boek uw vliegreis in een groep naar Dalmatië en geniet!