Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Busreis België vanuit Limburg

Ontdek het land van Vlaamse friet, chocolade en speciaalbiertjes met een busreis naar België. Samen met uw mede-Limburgers stapt u in de bus die vertrekt vanaf verschillende instappunten door heel Limburg. Tijdens de reis wordt u vergezeld door ervaren reisleiding die u alles kan vertellen over de verschillende bestemmingen van de busreis. Zo komt u met een heleboel kennis over België weer thuis. Bovendien wordt u tijdens uw reis volledig ontzorgd en overnacht u in de betere hotels. De reis is tevens een perfecte combinatie tussen het ontdekken van België en het ontspannen genieten van een welverdiende vakantie.

Bekijk hier het aanbod:

Ontspannen groepsreis naar België

Maak een heerlijke rondreis in België door vanaf Limburg te vertrekken. In het aanbod van Spauwen Travel vindt u een schitterende rondreis naar de Belgische kust met bezoek aan diverse bekende steden of een dagtrip naar Antwerpen. Ontdek in de steden prachtige historische gebouwen en pleinen, mooie gevels, gezellige terrasjes en ruime winkelstraten.

Tijdens de rondreis bezoekt u allereerst de stad Gent. In deze historische stad brengt u een bezoek aan diverse hoogtepunten zoals de Sint-Baafskathedraal met het Lam Gods. De Sint-Baafskathedraal is al meer dan 1000 jaar een huis van gebed en kent een rijke geschiedenis. Het Lam Gods uit het jaar 1432 bevindt zich in de kathedraal en werd geschilderd door de gebroeders van Eyck. Dit uitgebreide artistieke werk kent een turbulente geschiedenis door oorlogen, brand en diefstal en wordt gezien als een van de meest invloedrijke schilderijen ooit gemaakt. Hierdoor hebben de gebroeders van Eyck tegenwoordig dan ook een monument in het centrum van Gent.

Een andere mooie stad die u tijdens uw rondreis bezoekt is Brugge. Hier breng u een bezoek aan hoogtepunten zoals de werelderfgoed toren Belfort uit de 13de eeuw. Andere bijzondere bezienswaardigheden zijn hier verder de Heilige Bloed Basiliek en het Prinselijke Begijnenhof. Kijk ook zeker uw ogen uit in Brugge dankzij de vele imposante stadspoorten die hier te vinden zijn.

Ook bezoekt u tijdens deze reis de stad Ieper. Deze stad heeft het tijdens de Eerste Wereldoorlog zwaar te verduren gehad, waardoor vele gebouwen zijn vernield. Bijzonder is hier om te zien hoe de gebouwen weer zijn opgebouwd met respect voor hoe deze er oorspronkelijk uitzagen. Bekijk ook zeker de Ieperse vestingen en het prachtige marktplein.

Tijdens deze rondreis krijg u ook zelf de kans om diverse steden naar keuze aan de Belgische kust te ontdekken. Zo verblijft u in Oostende vanaf waar u met de kusttram een bezoek kunt brengen aan het chique Knokke of aan leuke plaatsjes zoals De Panne, Nieuwpoort of De Haan. Blijft u liever in Oostende? Bezoek dan zeker de uitgebreide vismarkt van dit plaatsje en koop een vers visje bij de visser zelf!

Op de terugreis bezoekt u de grotere stad Antwerpen. Hier kunt u uitgebreid winkelen of genieten van de schitterende gebouwen om u heen. Antwerpen is namelijk een heus openluchtmuseum te noemen! Bestel ook zeker een biertje op de Grote Markt of breng een bezoekje aan Stadsbrouwerij De Koninck. Meer interesse in chocolade dan in bier? Bezoek dan Chocolate Nation, een echt chocolademuseum!

De dagtrip naar Antwerpen die Spauwen Travel aanbiedt brengt onder andere een bezoek aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Hier ontdekt u prachtige kunststukken uit de afgelopen 7 eeuwen.

Boek nu uw busreis naar België

Heeft u zin om te genieten van Belgische lekkernijen en om schitterende historische gebouwen te bewonderen? Boek dan uw reis met Spauwen Travel naar België. Als u heeft geboekt hoeft u zich verder nergens meer zorgen over te maken. Zo is Spauwen Travel aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Wilt u meer informatie over de busreis? Vraag dan de brochure aan of neem contact op via 085 067 00 15.