Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis naar de Verenigde Arabische Emiraten

Maak een unieke vliegreis naar de Verenigde Arabische Emiraten met een kleine groep gelijkgestemde Limburgers. Een zorgeloze reis door een sprookjesachtige omgeving. Op de bestemming slaapt u in goede hotels en maken we leuke excursies. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer, parkeren, vliegtickets en de leukste uitstapjes op locatie. Boek nu uw reis naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk hier het aanbod:

Op vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is een land uit een sprookje. Het land bestaat uit zeven emiraten, daarvan zijn Dubai en Abu Dhabi de bekendste. Ontdek de Arabische geschiedenis en cultuur, zie met uw eigen ogen het uitgestrekte woestijnlandschap en bezoek de gigantische winkelcentra waar het land om bekendstaat. Zo bezoeken we tijdens een rondreis zowel de indrukwekkende steden en maken we een woestijnsafari tussen en over zandduinen van wel 200 meter hoog. 

 

Ontdek tijdens een groepsreis Dubai, Abu Dhabi en meer

Reis af naar Dubai met Spauwen Travel en ontdek dit veilige en zonnige vakantieland. Zelfs in de winter is het hier goed vertoeven door het aangename klimaat. Geniet van een rondleiding met gids door Dubai en ontdek Blue Water Island, de Marina en de vele wolkenkrabbers, zoals de Burj Khalifa. Verder ontdekken we de beroemde Palm Jumeirah. Dit zijn de bekende palmeilanden met de luxe woonwijken met aan het uiteinde het mooie en iconische Atlantis the Palm. Ook het traditionele Dubai is het verkennen waard. Zo komt u langs de paleizen van de sheikhs, de mooiste moskeeën en de geurige kruidenmarkten. 

Tijdens onze rondreis maken we bovendien een avondcruise vanaf de Dubai Marina. Heel bijzonder om de stad vanaf het water te ontdekken. Bovendien is er live-entertainment aan boord! Dat wordt een heerlijke avond genieten. 

De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten is Abu Dhabi en een bezoek aan deze stad mag dus ook niet ontbreken tijdens uw reis. We brengen een bezoek aan de beroemde Sheikh Zayed Grand Mosque. Er kunnen in dit gigantische gebouw maar liefst 40.000 mensen tegelijk bidden. Verder ontdekken we verschillende paleizen en bezoeken we het nieuwe Louvre Museum.

 

Boek nu uw groepsreis naar de Verenigde Arabische Emiraten

Ga op een goed verzorgde vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten en geniet van het echte vakantiegevoel. Voldoende vrije tijd is altijd een onderdeel van uw reis zodat u echt kunt genieten van uw vakantie. Spauwen Travel is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zo gaat u met vertrouwen op reis. Voor meer informatie kunt u de brochure opvragen of contact opnemen met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Boek uw vliegreis in een groep naar de Verenigde Arabische Emiraten en geniet!