Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreizen naar Noord-Spanje

Het noorden van Spanje bestaat uit ruige kusten, bergtoppen en een schitterend groen landschap. Tijdens een groepsrondreis bezoekt u diverse dorpjes en geniet u optimaal van de natuur. De reis naar Noord-Spanje is volledig verzorgd en begeleid. De ervaren reisleider reist vanaf het begin met u mee en vertelt u alles over de bijzondere provincies. Bovendien is veel inclusief tijdens uw rondreis en verblijft u in de betere hotels. Dat is pas écht genieten op vakantie.

Bekijk hier het aanbod:

Geniet van een heerlijke groepsreis door Noord-Spanje

Tijdens onze groepsreis door Noord-Spanje ontdekt u diverse streken. In het Noord Spaanse Baskenland vindt u een verscheidenheid aan natuur en cultuur. Hier bezoekt u namelijk de stad Bilbao in het hart van de provincie. In de oude stad struint u door diverse smalle straatjes en komt u gotische kathedralen en sfeervolle terrassen tegen. Bilbao staat verder bekend om het wereldberoemde Guggenheim museum. In dit museum staat u versteld van moderne kunst en hedendaagse architectuur. Het gebouw is al een museumstuk te noemen!

Tijdens uw bezoek aan de provincie Cantabrië zijn er ook een heleboel mooie plekken te bewonderen. Maak een wandeling door de hoofdstad Santander met haar indrukwekkende haven, struin door de kleine straatjes van Santillana del Mar of bezoek hier de prehistorische grotten van Altamira. De oorspronkelijk grotten zijn niet meer te bezichtigen, maar de exacte replica en het museum zijn prachtig om te aanschouwen.

 

Bedevaart tijdens uw reis naar de noordkust van Spanje

Cantabrië verlaat u voor het prinsendom Asturië via de Picos de Europa. Dit bergketen staat bekend om haar diepe dalen, kronkelende rivieren, gekartelde bergtoppen en dichte wouden. In Asturië is veel te bewonderen zoals de bedevaartsplaats Covadonga of de kathedraal in Oviedo met de Cámara Santa, een schatkamer vol relikwieën.

Uiteraard mag een bezoek aan de heilige stad Santiago De Compostela in Galicië niet ontbreken tijdens uw rondreis door het noorden van Spanje. De stad kent meer dan 50 kerken en bevat talloze schitterende pleinen. U hoeft geen pelgrim te zijn om uw ogen uit te kijken in deze pelgrimsstad. Bezoek zeker de imposante, wereldberoemde kathedraal en ontdek het pelgrimsmuseum.

 

Boek nu uw rondreis door Noord-Spanje

Wilt u het noorden van Spanje eens ontdekken? Ontdek hier diverse provincies met haar eigen bijzonderheden en diverse specialiteiten. Spauwen Travel is aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, waardoor uw reis volledig zorgeloos is. Op zoek naar meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact op met onze reisadviseurs via 085 067 00 15. Alles duidelijk? Boek dan snel uw reis naar de Schitterende Noordkust van Spanje!