Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Busreis Tsjechië vanuit Limburg

Stap in Limburg in de bus en reis naar Tsjechië. Het land van bier, maar ook van een rijke geschiedenis met de prachtige historische hoofdstad Praag als middelpunt. U ontdekt dit land samen met andere Limburgers terwijl de ervaren reisgids u alles over het land kan vertellen. Uiteraard is er tijdens de reis ook genoeg vrije tijd. Zo is een busreis naar Tsjechië met Spauwen Travel de perfecte combinatie tussen ontdekken en ontspannen. Tevens overnacht u tijdens de reis in de betere hotels en wordt u volledig ontzorgd.

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

Maak een heerlijke groepsreis naar Tsjechië

Spauwen Travel biedt een heerlijke reis aan naar de hoofdstad van Tsjechië: Praag. In de “Gouden Stad’’ waant u zich in een heus openluchtmuseum. Tijdens uw reis maakt u daarom ook diverse stadswandelingen. Zo loopt u door de oude stad van Praag, bewondert u het wereldberoemde uurwerk en wandelt u langs huizen in barokke stijl.

De Joodse wijk is ook zeer indrukwekkend. Zo brengt u een bezoekje aan diverse synagogen en het Joodse Kerkhof. Op dit kerkhof zijn maar liefst 12.000 grafzerken te vinden en meer dan 100.000 mensen begraven. Na de Joodse wijk bezoekt u een van de grootste pleinen in Europa; het Wenceslasplein. Deze is maar liefst 750 meter lang!

Een bezoek aan de Praagse Burcht uit de 9e eeuw mag ook niet ontbreken tijdens de reis naar Tsjechië. Evenals het bezichtigen van de Karelsbrug of het betreden van de Vitus Kathedraal. In deze kathedraal bevindt zich ook het mausoleum van de Boheemse koningen. Heel indrukwekkend om te aanschouwen! Verder passeert u tijdens de stadswandelingen door Praag onder andere het Rococo Kinskypaleis en het Gouden Straatje.

Tijdens de reis naar Praag is er ook voldoende tijd om op eigen houtje op stap te gaan. Ga bijvoorbeeld heerlijk winkelen, bezoek een museum of geniet van een koud Tsjechisch biertje op een terrasje. Maak ook zeker kennis met de lokale keuken om in smaak en geur kennis te maken met Tsjechië. Wilt u juist nog meer leren over Tsjechisch bier? Breng dan een bezoekje aan het beroemde bierlokaal “U Fleku” met bijbehorend biermuseum.

Als u even buiten de stadsmuren van Praag op pad wilt gaan kunt ook kiezen voor een optionele excursie naar de vestingstad Theresienstadt. Bezoek hier het voormalige concentratiekamp en sta stil bij de duizenden doden die hier zijn gevallen of mensen die vanuit hier werden gedeporteerd naar de vernietigingskampen Auschwitz en Trebilinka.

Boek nu uw busreis naar Tsjechië

Wilt u de Gouden Stad van dichtbij bewonderen? Boek dan nu uw georganiseerde reis naar Tsjechië, zo hoeft u alleen maar aan te sluiten bij de reisleiding en verder niets meer zelf te regelen. Spauwen Travel is bovendien aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Bent u op zoek naar nog wat meer informatie over de busreis? Vraag dan de brochure aan of neem contact op via 085 067 00 15.