Ontdekkingstocht door Ierland met veel inclusief!

Ierland


Reizen tussen talloze tinten groen, een week lang kliffen, meren en wilde kusten doorkruisen. Gaat u met ons mee naar Ierland? Tijdens onze 8-daagse rondreis Ierland (veel entrees en alle diners inclusief) nemen we u mee naar de allermooiste plekken in het land. Vanuit Limburg wordt u naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht waar u samen met uw Nederlandssprekende reisbegeleider en een ervaren lokale gids het land gaat ontdekken. Vanuit drie verschillende goede hotels in het land, ontdekt u Ierland op z’n best. Hoofdstad Dublin slaan we vanzelfsprekend niet over tijdens uw reis, maar tijdens uw verblijf in het land staat ook de onbedorven natuur centraal. Vanuit havenstad Galway, nemen wij u mee voor een tocht door Nationale Parken, trakteren we u op eindeloze vergezichten, waant u zich in het landschap van Lord of the Rings en staan we aan de rand van metershoge kliffen, de zilte zeelucht door ons haar waaiend. U ontdekt hoe veelzijdig en afwisselend Ierland is. In het noorden de ruige kust en de schiereilanden. In het zuidwesten het stenen maanlandschap van The Burren. De tuin van Ierland, Wicklow Mountains, en het populaire Killarney. Een reis naar Ierland, is niet compleet zonder een goed glas whisky. We toasten graag met u op een mooie reis bij Tullamore Whiskey Distillery. Toast u met ons mee? Uiteraard is de transfer per luxe touringcar naar de luchthaven inbegrepen in de reis. Ook wordt u vergezeld door onze ervaren Spauwen Travel reisbegeleiding.

 

Dag 1: Heenreis & Stadstour Dublin

Vanuit uw Limburgse opstapplaats vertrekt u naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar checken we in voor onze vlucht (vertrek 10:50 uur, aankomst 11:45 uur o.v.b. wijzigingen, in Ierland is het 1 uur vroeger) naar de hoofdstad van Ierland, Dublin. Bij aankomst op de luchthaven maken we kennis met onze gids die ons de komende dagen zal begeleiden op onze tour door Ierland. Eenmaal aan boord van de touringcar starten we direct met een stadsrondrit in Dublin. De Ierse hoofdstad mag dan bijna een half miljoen inwoners hebben, op veel plekken voelt de stad aan als een gemoedelijk dorp. St. Stephen’s Green, een groene oase centraal gelegen in de stad, is ons uitgangspunt voor de tour langs verschillende bezienswaardigheden. Nabij het park ligt het beroemde Trinity College. Niet alleen een universiteit met een gevestigde naam, maar voornamelijk haar bibliotheek wordt alom geroemd en wel om een boek in het bijzonder, The book of Kells. Een prachtig versierd manuscript uit de 9e eeuw. Op een strategische kruising van rivier Liffey en de zijrivier Poddle prijkt Dublin Castle. Het kasteel dat meer aandoet als een paleis is onder Ieren niet het meest geliefde gebouw in de stad. Zeven eeuwen lang zwaaiden de Engelsen vanuit deze plek de scepter over Ierland. Het is verbazingwekkend dat het complex, nadat de Engelsen verdwenen zijn, niet met de grond gelijk is gemaakt. De legende gaat dat Dublin haar naam te danken heeft aan het zwarte water dat ooit te vinden was op de grote binnenplaats van het kasteel. Zwart Water laat zich naar het Iers vertalen als Dubh Linn. Tijdens onze kennismaking met de Ierse hoofdstad passeren we het Nationale Museum van Ierland. De uitgebreide collectie bestaat uit afdelingen archeologie, kunstvoorwerpen, vaderlandse geschiedenis en natuurhistorie. Christ Church Cathedral is niet alleen een van de oudste kathedralen in het land, het is ook de zetel van de aartsbisschop van Dublin. We eindigen de kennismaking met Dublin bij de grootste kerk van de stad, gewijd aan de beschermheilige van Ierland, Saint Patrick’s Cathedral. Bij aankomst in het hotel heeft u de gelegenheid zich op te frissen alvorens het diner wordt uitgeserveerd.

Dag 2: Galway & Tullamore Whiskey Distillery

Na het ontbijt zeggen we Dublin vaarwel en rijden we naar de westkust van Ierland, naar Galway, gelegen aan rand van de wonderschone Connemara regio, een van de mooiste gebieden van het land. Op weg naar dit deel van Ierland houden we halt bij de Tullamore Whiskey Distillery. Aan de zuidoever van het Grand Canal stookt men sinds 1829 vaten whisky. Tijdens ons bezoek aan de oude stokerij neemt u een kijkje achter de schermen van het distileer proces en leert u de geschiedenis over Daniel E. Williams, wiens naam nog altijd het etiket siert. Vanzelfsprekend is proeven ook onderdeel van de rondleidingen. Sláinte! Aan het einde van de middag bereiken we onze eindbestemming van vandaag, Galway. Voor Ierse begrippen een grote (haven) stad. Dit beroemde en geliefde vakantieoord was ooit een van de belangrijkste handelssteden voor het Iberisch schiereiland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in de straten van Galway diverse Spaanse architectuur treft. De gezellige straten, vol kleurrijke winkels en uitstekende visrestaurants en gezellige cafés nodigen uit voor een wandeling. U dineert in uw hotel.

Dag 3: Connemara National Park

Na het ontbijt maken we ons op voor een dag pure natuur. De Connemara regio en het gelijknamige Nationale Park zijn dunbevolkt en de natuur is prachtig. Door de weidsheid van het landschap zijn bijna overal de Twelve Bens zichtbaar, twaalf bergen waarvan de hoogste top 729 meter telt. Geniet van het uitzicht over eindeloze valleien en grillige kustlijnen. We houden tijdens onze rit onder andere halt bij het schilderachtige Kylemore Abbey en Killary Harbour alsmede het door bergen omringde Killaryfjord. Alvorens we terug naar Galway rijden, leggen we even aan bij het kleurrijk Lough Corrib, het grootste meer van Ierland. U dineert in uw hotel.

Dag 4: Galway - Burren – Cliffs of Moher – Bunratty Castle

Vandaag rijden we door het National Park The Burren. Burren laat zich het beste vertalen als rotsachtig en dat is het landschap van donker kalksteen zeker. De grillige rotsen danken de vorm aan de wind die al vele jaren over het gebied raast. Insiders beweren dat Tolkien, de schrijver van Lord of the Rings, zich liet inspireren door dit landschap voor zijn wereldberoemde boeken (en films).

De Cliffs of Moher zijn een van de topattracties van Ierland. Gelegen aan de Wild Atlantic Way steken de steile rotsen 200 meter loodrecht op uit de zee. Bovendien strekt dit natuurfenomeen zich maar liefst 8 kilometer lang uit langs de kust. Tijdens onze uitgebreide wandeling in het gebied heeft u niet alleen adembenemend uitzicht op de rotsen maar ook op de drie Aran eilanden in de baai. De laatste stop op het programma van vandaag is bij het uitstekend gerestaureerde Bunratty Castle. Het kasteel is omgeven door een openluchtmuseum waar boerderijen, vissershutten en andere gebouwen uit vervlogen tijden te bewonderen zijn. U dineert in uw hotel.

Dag 5: Killarney National Park - Ring of Kerry

Een hoogtepunt! De uitstap van vandaag brengt u in het milde zuidwesten van Ierland. Het Killarney National Park, sinds 1932 het eerste nationale park van het land, om precies te zijn. Een plek waar bergtoppen en meren in elkaar over te lijken gaan. We rijden de panoramische route Ring of Kerry af langs het schiereiland Iveragh. Het bergachtige landschap is begroeid met subtropische vegetatie, een lust voor het oog. Bijna net zo indrukwekkend als het zicht op de oceaan. U dineert in uw hotel.

Dag 6: Rock of Cashel - Kilkenny

Vandaag rijden we door het Ballyhoura gebergte, een route die slechts door weinig bezoekers aan Ierland gekozen wordt. Zonde, want de natuurlijke omgeving is zo mooi dat het met geen pen te beschrijven is. Aansluitend vervolgen we onze reis naar Cashel. Het plateau van de legendarische Rok of Cashel brengt het oude erfgoed en het prachtige landschap van Ierland samen. Tenslotte bereiken we Kilkenny. Hier heeft u de mogelijkheid het slot te bezoeken of een wandeling door de oude stad te maken. U dineert in uw hotel.

Dag 7: Powerscout Garden – Glendalough

Op steenworp afstand van Dublin aanschouwt u vandaag een parel als het gaat om tuinarchitectuur. Het landgoed Powerscourt, aan de rand van de Wicklow Mountains, is beroemd om haar schitterende tuinen. Rondom het imposante 18e -eeuwse landhuis ligt ruim 19 hectare aan landschapstuin. In het eenzame dal van Glendalough – een dal ingeklemd tussen twee meren – staat u oog in oog met een indrukwekkende waterval en een imposant vervallen oud klooster. Een rondleiding door het bezoekerscentrum (exclusief reissom ca. € 8,- p.p.) neemt u mee naar het vroegere Ierse kloosterleven. U heeft ook de mogelijkheid een wandeling om het meer te maken. U dineert in uw hotel.

Dag 8: Dublin – Düsseldorf

Na het ontbijt uitchecken en in de middag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Düsseldorf. Bij aankomst in Düsseldorf volgt de transfer naar uw opstapplaats in Limburg.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Drie- en viersterren hotels

Tijdens deze reis overnachten we in goede 3* of 4* hotels inclusief Iers ontbijt. De kamers zijn altijd comfortabel ingericht met de benodigde faciliteiten. De hotels beschikken over een eigen restaurant waar we dineren, een bar waar u de avond kunt afsluiten, en hebben vaak een centrale ligging zodat u ook nog het centrum kunt verkennen. Enkele weken voor vertrek vermelden we op deze website de definitieve hotelnamen.

Hotel verzorging: Halfpension

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 292,-
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Beek- Arriva tourhalte-Prins Mauritslaan (bij voldoende deelnemers)
Sittard - Toon Hermans Theater bij bushalte Wilhelminastraat
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Brunssum- Lindeplein (bij voldoende deelnemers)
Roermond- Retailpark KFC
Venlo- NS Station
Weert NS Station (bij voldoende deelname)
Venray- Sporthal de Wetteling (bij voldoende deelname)
*Bij onvoldoende deelnemers kunnen opstapplaatsen samengevoegd worden
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
* Bij voldoende deelname
Reisinformatie

Ierland


Reizen tussen talloze tinten groen, een week lang kliffen, meren en wilde kusten doorkruisen. Gaat u met ons mee naar Ierland? Tijdens onze 8-daagse rondreis Ierland (veel entrees en alle diners inclusief) nemen we u mee naar de allermooiste plekken in het land. Vanuit Limburg wordt u naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht waar u samen met uw Nederlandssprekende reisbegeleider en een ervaren lokale gids het land gaat ontdekken. Vanuit drie verschillende goede hotels in het land, ontdekt u Ierland op z’n best. Hoofdstad Dublin slaan we vanzelfsprekend niet over tijdens uw reis, maar tijdens uw verblijf in het land staat ook de onbedorven natuur centraal. Vanuit havenstad Galway, nemen wij u mee voor een tocht door Nationale Parken, trakteren we u op eindeloze vergezichten, waant u zich in het landschap van Lord of the Rings en staan we aan de rand van metershoge kliffen, de zilte zeelucht door ons haar waaiend. U ontdekt hoe veelzijdig en afwisselend Ierland is. In het noorden de ruige kust en de schiereilanden. In het zuidwesten het stenen maanlandschap van The Burren. De tuin van Ierland, Wicklow Mountains, en het populaire Killarney. Een reis naar Ierland, is niet compleet zonder een goed glas whisky. We toasten graag met u op een mooie reis bij Tullamore Whiskey Distillery. Toast u met ons mee? Uiteraard is de transfer per luxe touringcar naar de luchthaven inbegrepen in de reis. Ook wordt u vergezeld door onze ervaren Spauwen Travel reisbegeleiding.

 
Dagprogramma

Dag 1: Heenreis & Stadstour Dublin

Vanuit uw Limburgse opstapplaats vertrekt u naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar checken we in voor onze vlucht (vertrek 10:50 uur, aankomst 11:45 uur o.v.b. wijzigingen, in Ierland is het 1 uur vroeger) naar de hoofdstad van Ierland, Dublin. Bij aankomst op de luchthaven maken we kennis met onze gids die ons de komende dagen zal begeleiden op onze tour door Ierland. Eenmaal aan boord van de touringcar starten we direct met een stadsrondrit in Dublin. De Ierse hoofdstad mag dan bijna een half miljoen inwoners hebben, op veel plekken voelt de stad aan als een gemoedelijk dorp. St. Stephen’s Green, een groene oase centraal gelegen in de stad, is ons uitgangspunt voor de tour langs verschillende bezienswaardigheden. Nabij het park ligt het beroemde Trinity College. Niet alleen een universiteit met een gevestigde naam, maar voornamelijk haar bibliotheek wordt alom geroemd en wel om een boek in het bijzonder, The book of Kells. Een prachtig versierd manuscript uit de 9e eeuw. Op een strategische kruising van rivier Liffey en de zijrivier Poddle prijkt Dublin Castle. Het kasteel dat meer aandoet als een paleis is onder Ieren niet het meest geliefde gebouw in de stad. Zeven eeuwen lang zwaaiden de Engelsen vanuit deze plek de scepter over Ierland. Het is verbazingwekkend dat het complex, nadat de Engelsen verdwenen zijn, niet met de grond gelijk is gemaakt. De legende gaat dat Dublin haar naam te danken heeft aan het zwarte water dat ooit te vinden was op de grote binnenplaats van het kasteel. Zwart Water laat zich naar het Iers vertalen als Dubh Linn. Tijdens onze kennismaking met de Ierse hoofdstad passeren we het Nationale Museum van Ierland. De uitgebreide collectie bestaat uit afdelingen archeologie, kunstvoorwerpen, vaderlandse geschiedenis en natuurhistorie. Christ Church Cathedral is niet alleen een van de oudste kathedralen in het land, het is ook de zetel van de aartsbisschop van Dublin. We eindigen de kennismaking met Dublin bij de grootste kerk van de stad, gewijd aan de beschermheilige van Ierland, Saint Patrick’s Cathedral. Bij aankomst in het hotel heeft u de gelegenheid zich op te frissen alvorens het diner wordt uitgeserveerd.

Dag 2: Galway & Tullamore Whiskey Distillery

Na het ontbijt zeggen we Dublin vaarwel en rijden we naar de westkust van Ierland, naar Galway, gelegen aan rand van de wonderschone Connemara regio, een van de mooiste gebieden van het land. Op weg naar dit deel van Ierland houden we halt bij de Tullamore Whiskey Distillery. Aan de zuidoever van het Grand Canal stookt men sinds 1829 vaten whisky. Tijdens ons bezoek aan de oude stokerij neemt u een kijkje achter de schermen van het distileer proces en leert u de geschiedenis over Daniel E. Williams, wiens naam nog altijd het etiket siert. Vanzelfsprekend is proeven ook onderdeel van de rondleidingen. Sláinte! Aan het einde van de middag bereiken we onze eindbestemming van vandaag, Galway. Voor Ierse begrippen een grote (haven) stad. Dit beroemde en geliefde vakantieoord was ooit een van de belangrijkste handelssteden voor het Iberisch schiereiland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in de straten van Galway diverse Spaanse architectuur treft. De gezellige straten, vol kleurrijke winkels en uitstekende visrestaurants en gezellige cafés nodigen uit voor een wandeling. U dineert in uw hotel.

Dag 3: Connemara National Park

Na het ontbijt maken we ons op voor een dag pure natuur. De Connemara regio en het gelijknamige Nationale Park zijn dunbevolkt en de natuur is prachtig. Door de weidsheid van het landschap zijn bijna overal de Twelve Bens zichtbaar, twaalf bergen waarvan de hoogste top 729 meter telt. Geniet van het uitzicht over eindeloze valleien en grillige kustlijnen. We houden tijdens onze rit onder andere halt bij het schilderachtige Kylemore Abbey en Killary Harbour alsmede het door bergen omringde Killaryfjord. Alvorens we terug naar Galway rijden, leggen we even aan bij het kleurrijk Lough Corrib, het grootste meer van Ierland. U dineert in uw hotel.

Dag 4: Galway - Burren – Cliffs of Moher – Bunratty Castle

Vandaag rijden we door het National Park The Burren. Burren laat zich het beste vertalen als rotsachtig en dat is het landschap van donker kalksteen zeker. De grillige rotsen danken de vorm aan de wind die al vele jaren over het gebied raast. Insiders beweren dat Tolkien, de schrijver van Lord of the Rings, zich liet inspireren door dit landschap voor zijn wereldberoemde boeken (en films).

De Cliffs of Moher zijn een van de topattracties van Ierland. Gelegen aan de Wild Atlantic Way steken de steile rotsen 200 meter loodrecht op uit de zee. Bovendien strekt dit natuurfenomeen zich maar liefst 8 kilometer lang uit langs de kust. Tijdens onze uitgebreide wandeling in het gebied heeft u niet alleen adembenemend uitzicht op de rotsen maar ook op de drie Aran eilanden in de baai. De laatste stop op het programma van vandaag is bij het uitstekend gerestaureerde Bunratty Castle. Het kasteel is omgeven door een openluchtmuseum waar boerderijen, vissershutten en andere gebouwen uit vervlogen tijden te bewonderen zijn. U dineert in uw hotel.

Dag 5: Killarney National Park - Ring of Kerry

Een hoogtepunt! De uitstap van vandaag brengt u in het milde zuidwesten van Ierland. Het Killarney National Park, sinds 1932 het eerste nationale park van het land, om precies te zijn. Een plek waar bergtoppen en meren in elkaar over te lijken gaan. We rijden de panoramische route Ring of Kerry af langs het schiereiland Iveragh. Het bergachtige landschap is begroeid met subtropische vegetatie, een lust voor het oog. Bijna net zo indrukwekkend als het zicht op de oceaan. U dineert in uw hotel.

Dag 6: Rock of Cashel - Kilkenny

Vandaag rijden we door het Ballyhoura gebergte, een route die slechts door weinig bezoekers aan Ierland gekozen wordt. Zonde, want de natuurlijke omgeving is zo mooi dat het met geen pen te beschrijven is. Aansluitend vervolgen we onze reis naar Cashel. Het plateau van de legendarische Rok of Cashel brengt het oude erfgoed en het prachtige landschap van Ierland samen. Tenslotte bereiken we Kilkenny. Hier heeft u de mogelijkheid het slot te bezoeken of een wandeling door de oude stad te maken. U dineert in uw hotel.

Dag 7: Powerscout Garden – Glendalough

Op steenworp afstand van Dublin aanschouwt u vandaag een parel als het gaat om tuinarchitectuur. Het landgoed Powerscourt, aan de rand van de Wicklow Mountains, is beroemd om haar schitterende tuinen. Rondom het imposante 18e -eeuwse landhuis ligt ruim 19 hectare aan landschapstuin. In het eenzame dal van Glendalough – een dal ingeklemd tussen twee meren – staat u oog in oog met een indrukwekkende waterval en een imposant vervallen oud klooster. Een rondleiding door het bezoekerscentrum (exclusief reissom ca. € 8,- p.p.) neemt u mee naar het vroegere Ierse kloosterleven. U heeft ook de mogelijkheid een wandeling om het meer te maken. U dineert in uw hotel.

Dag 8: Dublin – Düsseldorf

Na het ontbijt uitchecken en in de middag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Düsseldorf. Bij aankomst in Düsseldorf volgt de transfer naar uw opstapplaats in Limburg.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotelinformatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Drie- en viersterren hotels

Tijdens deze reis overnachten we in goede 3* of 4* hotels inclusief Iers ontbijt. De kamers zijn altijd comfortabel ingericht met de benodigde faciliteiten. De hotels beschikken over een eigen restaurant waar we dineren, een bar waar u de avond kunt afsluiten, en hebben vaak een centrale ligging zodat u ook nog het centrum kunt verkennen. Enkele weken voor vertrek vermelden we op deze website de definitieve hotelnamen.

Hotel verzorging: Halfpension

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 292,-
Instapschema
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Beek- Arriva tourhalte-Prins Mauritslaan (bij voldoende deelnemers)
Sittard - Toon Hermans Theater bij bushalte Wilhelminastraat
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Brunssum- Lindeplein (bij voldoende deelnemers)
Roermond- Retailpark KFC
Venlo- NS Station
Weert NS Station (bij voldoende deelname)
Venray- Sporthal de Wetteling (bij voldoende deelname)
*Bij onvoldoende deelnemers kunnen opstapplaatsen samengevoegd worden
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
* Bij voldoende deelname
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar naar luchthaven Düsseldorf v.v.
 • Vlucht Düsseldorf – Dublin met Aer Lingus v.v. (incl. luchthaventax. o.v.v. wijzigingen)
 • 20 kg ruimbagage en handbagage
 • Audiosysteem (oortjes)
 • 7 nachten in nette land typische middenklasse hotels op basis van halfpension
 • Lokale Duitstalige gids
 • Stadsrondrit o.l.v. lokale gids in Dublin
 • Excursie naar Galway, entree Tullamore Whiskey Distillery incl. proeverij
 • Excursie naar Connemara, entree Kylemore Abbey
 • Excursie naar Burren, entree Cliffs of Moher, entree Bunratty Castle & Folk park
 • Excursie naar Killarney Nationaal Park, Ring of Kerry
 • Excursie naar Rock of Cashel, entree Rock of Cashel
 • Excursie naar Powerscourt Gardens, entree Powerscourt Gardens
 • Toeristenbelasting
 • Spauwen Travel reisbegeleiding gedurende gehele reis
 • Maximaal 25 personen per reisgroep

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden
 • Eventuele verzekeringen
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Reserveringskosten € 29,50 per boeking
 • Entree Glendalough bezoekerscentrum ca. € 8,- per persoon
 • Verplichte SGR bijdrage € 5,- per persoon

Overige informatie

 • Programma en vluchtdetails zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Bij vliegreizen en (rivier)cruises hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden
 • De genoemde hotels voor nacht 2 t/m 5 kunnen wijzigen, de definitieve hotelnamen staan ca. 6 weken voor vertrek op onze website