Avonturen vanuit Levi

Sneeuwscooters, rendieren, ijshotel, husky-safari & meer… Een unieke, onvergetelijke en vooral complete reis naar het sprookjesachtige Lapland! Uiteraard volledig en goed begeleid door onze ervaren Spauwen Travel reisbegeleiding. Een ware droombestemming met een dik pak sneeuw in de wintermaanden en een bestemming waar u geweest moet zijn; met zeer veel inclusief! We hebben leuke activiteiten voor u geselecteerd zoals een sleetocht met rendieren. We maken een mooie natuurtocht met sneeuwscooters en uiteraard een echte husky-safari. Al deze ervaringen zult u nooit meer vergeten, uw fotocamera en ogen maken overuren. Ondertussen geniet u van de miljoenen sterren en is de kans zeer groot dat u het dansende Noorderlicht aan de hemel gaat aanschouwen tijdens de unieke noorderlicht excursie. De Polarman wacht op u in het Polarman's kamp – op een exclusieve plek net buiten Levi, zonder toeristendrukte, met vrij uitzicht op de noordelijke horizon, bijna 360⁰ uitzicht op de hemel, minimale lichtvervuiling en warme Aurora-koepelonderdak! De Polarman is een verhalenverteller die uw gids zal zijn in de mysterieuze wereld van Aurora Hunters. Ga lekker zitten op de rendierhuiden rond het knapperend vuur naast het bevroren meer voor mooie verhalen van de Polarman, genietend van een Lapse BBQ. We verblijven in het gezellige Levi in Finland, ten noorden van de poolcirkel in West-Lapland. We hebben speciaal gekozen voor dit dorp; hier zijn winkels, leuke restaurants en verschillende bars, maar waar zeker ook een echte Lapse sfeer heerst. Lees ons uitgebreide programma, en bekijk vooral ook de filmpjes en links die wij noemen op onze website om alvast in de sfeer te komen. De gemiddelde temperatuur is tussen de -5 en -15 graden, de zon komt net boven de horizon uit en tijdens onze buitenactiviteiten is ruim voldoende licht, een belevenis op zich. Uiteraard zorgen wij ook voor passende thermische kleding voor de winterse activiteiten. Een zeer complete excursiereis dus! Gaat u samen met ons een droomvakantie beleven in Fins Lapland?

Dag 1: Limburg - Kittila - Levi

Vanuit onze opstapplaatsen in Limburg rijden we naar de luchthaven van Düsseldorf. Van hieruit vliegen we om 12.45 uur rechtstreeks met Eurowings naar de poolcirkel, tegen de avond landen we op de luchthaven van Kittila. Handschoenen aan en muts op, transfer naar onze vakantieplaats Levi en na het inchecken, dineren we gezamenlijk in een restaurant in de omgeving van ons hotel. Geniet daarna nog van een korte wandeling door de omgeving of van de recent gerenoveerde sauna in uw hotel. We verblijven tijdens deze reis in het 4* Sokos Break Hotel gelegen in het centrum van het pittoreske Levi.

Dag 2: Sneeuwscootersafari en rendierensledetocht

We starten vandaag met een goed verzorgd ontbijt in een van de restaurants van ons hotel. Daarna trekken we warme kleding aan. Thermische kleding t.w.v. € 79,- huur p.p. is inclusief, zodat u gegarandeerd bestand bent tegen de kou en tevens goed en professioneel gekleed. Dan is het tijd voor onze eerste unieke ervaring! We maken een 3 uur durende sneeuwscooter safari, het meest geliefde vervoersmiddel van de Lappen (een bestuurders rijbewijs is verplicht). We passen het tempo op de groep aan en u krijgt een duidelijke instructie. Onderweg rijden we door het prachtige sneeuwlandschap en maken diverse stops voor foto’s en vooral om te genieten! Onze bestemming wordt een traditionele Lapse ervaring! U bereikt een rendierboerderij waar u een traditionele sfeer zult vinden. Bent u klaar voor ons 2e Lapse avontuur van vandaag? Door het met een pak sneeuw ondergedompelde bos, maken we een rendierensledetocht van 1 km. U mag ook sturen; geen zorgen, de rendieren weten waar ze naar toe moeten. U krijgt tevens informatie over de rendieren en andere soorten die in de Lapse bossen wonen. Aan het einde van de middag komen we terug in ons hotel in Levi. ’s Avonds kunt op eigen gelegenheid dineren in een lokaal restaurant.

 

 

Dag 3: Laino Snow Village

Vandaag kunt u rustig ontbijten, deze ochtend en middag zijn lekker ter vrije beschikking. Na een intensieve dag kunt u deze ochtend en middag naar eigen wens indelen. Maak een mooie wandeling over de vele wandelpaden, of ga voor de liefhebbers een uurtje skiën op de pistes rondom Levi, een van de bekendste Finse skigebieden. Materiaal kunt u eventueel ter plaatse huren. Uw reisbegeleider kan u informeren over de mogelijkheden.

Aan het begin van de avond verzamelen we voor een unieke avond “in de sneeuw en het ijs”. We brengen een bezoek aan het Lainio Snow Village, jaarlijks volledig gebouwd uit 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo kristalhelder ijs. Een werkelijk uniek bouwwerk! Na aankomst in het dorp toosten we op onze unieke ervaringen in de Ice-bar. Vervolgens krijgen we een rondleiding door het ijscomplex, de ijskapel en zien we diverse ijssculpturen. We dineren we in het ijs-restaurant, een unieker diner kunnen we ons niet wensen! Heeft u het in uw warme kleding nog te koud, er zijn extra dekens beschikbaar! Er wordt goed voor u gezorgd!  Bij goed weer kunt u door de weinige luchtvervuiling hier ver van de bewoonde wereld, het noorderlicht aanschouwen.

Dag 4: Husky-safari - Noorderlicht-Polarmans Kamp-Lapse BBQ

Na het ontbijt weer een waanzinnig sneeuw avontuur! We horen ze van ver al blaffen van opwinding, we maken een husky-safari van 10 km. De getrainde en speciaal gefokte Husky’s en sledehonden trekken ons voort door de witte natuurpracht. Na de safari brengen we nog even door met de honden, en krijgt u alle informatie over de historie van deze schitterende honden. In de avond maken we ons op voor een unieke noorderlicht excursie en verwelkomen wij u in het Polarman’s kamp – op een exclusieve plek net buiten Levi, zonder toeristendrukte, met vrij uitzicht op de noordelijke horizon, bijna 360⁰ uitzicht op de hemel, minimale lichtvervuiling en warme Aurora-koepel! U wordt opgewacht door de Polarman – een verhalenverteller die uw gids zal zijn in de mysterieuze wereld van Aurora Hunters. Ga lekker zitten op de rendierhuiden rond het knapperend vuur naast het bevroren meer voor mooie verhalen van de Polarman.

In Januari hebben we de mogelijkheid tot een bezoek het Sneeuw iglo-park. Volg de Polarman tijdens een prachtige wandeling langs het meer en bezoek het unieke Snow Iglo-park dat direct op het ijs is gebouwd. Kruip in de echte sneeuwiglo en luister naar het Polarman-verhaal over de winteroverlevingstechniek. Naarmate het winterseizoen verstrijkt, wordt het iglopark steeds groter dankzij het unieke ‘Build Your Own Snow Iglo’-programma en is dit bezoek in Maart niet meer mogelijk. U kunt in Maart genieten van een boeiende film over het noorderlicht, geprojecteerd op een groot scherm en ontdek de mysteries van dit natuurwonder terwijl u luistert naar intrigerende verhalen die generaties lang zijn doorgegeven.

Na een tijdje buiten te zijn geweest, is het fijn om op te warmen in de Aurora-koepel, waar de temperatuur +15 graden of hoger is. Uw “watcher”-gids zal de hele tijd zijn ogen op de lucht gericht houden. Zodra hij een indicatie van Aurora ziet, nodigen we u buiten uit om te genieten van de meest fascinerende show van de Arctische natuur. Gedurende de excursie kunt u zich altijd opwarmen in de Aurora-koepel, genietend van een warm bessensap of een magisch drankje met wat gemberkoekjes.
Als diner geniet u van een ware Lapse BBQ: ga lekker buiten rond het open vuur zitten en grill worstjes, terwijl de gids meer verhalen vertelt over het noorden en de manier van leven hier. Daarna transfer naar het hotel.

 

Dag 5: Levi- Kittila- Limburg

De laatste reisdag is alweer aangebroken. Na het ontbijt verlaten we Levi voor een transfer naar de luchthaven van Kittla. We vliegen om 12.20 uur rechtsreeks naar Düsseldorf terug. Onze warme touringcar staat natuurlijk weer op ons te wachten voor de verdere terugreis naar Limburg. U gaat zeker nog nagenieten en vooral vertellen over deze onvergetelijke reis! Graag zien we u terug op één van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Sokos Break hotel****

Het Sokos Break Hotel is gelegen in het centrum van Levi met gezellige bars en restaurants op loopafstand. Alle kamers zijn ruim en zijn zeer smaakvol ingericht en bieden moderne gemakken zoals gratis WiFi, flatscreen-tv’s en luxe badkamervoorzieningen. Het hotel bestaat uit drie gebouwen die ondergronds met elkaar verbonden zijn. Dit hotel biedt een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en de betoverende charme van het noorden. Het hotel biedt ook diverse voorzieningen om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontspan in de sauna na een dag vol avontuurlijke activiteiten of geniet van de smaakvolle gerechten in het restaurant van het hotel.

 

 

Hotel verzorging: Logies en ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 440,-

Website Sokos Break hotel****

Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Sittard - Toon Hermans Theater bij bushalte Wilhelminastraat
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Roermond- Retailpark KFC
Venlo- NS Station
Weert NS Station (bij voldoende deelname)
Venray- Sporthal de Wetteling (bij voldoende deelname)
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven
Taxiservice van huisadres naar de luchthaven v.v. **
*Bij onvoldoende deelnemers kunnen opstapplaatsen samengevoegd worden
**Tarieven zijn gebaseerd op 1 huisadres en maximaal 4 personen, indien afwijkend, dan is de taxi op aanvraag
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
* Bij voldoende deelname
Reisinformatie
Sneeuwscooters, rendieren, ijshotel, husky-safari & meer… Een unieke, onvergetelijke en vooral complete reis naar het sprookjesachtige Lapland! Uiteraard volledig en goed begeleid door onze ervaren Spauwen Travel reisbegeleiding. Een ware droombestemming met een dik pak sneeuw in de wintermaanden en een bestemming waar u geweest moet zijn; met zeer veel inclusief! We hebben leuke activiteiten voor u geselecteerd zoals een sleetocht met rendieren. We maken een mooie natuurtocht met sneeuwscooters en uiteraard een echte husky-safari. Al deze ervaringen zult u nooit meer vergeten, uw fotocamera en ogen maken overuren. Ondertussen geniet u van de miljoenen sterren en is de kans zeer groot dat u het dansende Noorderlicht aan de hemel gaat aanschouwen tijdens de unieke noorderlicht excursie. De Polarman wacht op u in het Polarman's kamp – op een exclusieve plek net buiten Levi, zonder toeristendrukte, met vrij uitzicht op de noordelijke horizon, bijna 360⁰ uitzicht op de hemel, minimale lichtvervuiling en warme Aurora-koepelonderdak! De Polarman is een verhalenverteller die uw gids zal zijn in de mysterieuze wereld van Aurora Hunters. Ga lekker zitten op de rendierhuiden rond het knapperend vuur naast het bevroren meer voor mooie verhalen van de Polarman, genietend van een Lapse BBQ. We verblijven in het gezellige Levi in Finland, ten noorden van de poolcirkel in West-Lapland. We hebben speciaal gekozen voor dit dorp; hier zijn winkels, leuke restaurants en verschillende bars, maar waar zeker ook een echte Lapse sfeer heerst. Lees ons uitgebreide programma, en bekijk vooral ook de filmpjes en links die wij noemen op onze website om alvast in de sfeer te komen. De gemiddelde temperatuur is tussen de -5 en -15 graden, de zon komt net boven de horizon uit en tijdens onze buitenactiviteiten is ruim voldoende licht, een belevenis op zich. Uiteraard zorgen wij ook voor passende thermische kleding voor de winterse activiteiten. Een zeer complete excursiereis dus! Gaat u samen met ons een droomvakantie beleven in Fins Lapland?

Dagprogramma

Dag 1: Limburg - Kittila - Levi

Vanuit onze opstapplaatsen in Limburg rijden we naar de luchthaven van Düsseldorf. Van hieruit vliegen we om 12.45 uur rechtstreeks met Eurowings naar de poolcirkel, tegen de avond landen we op de luchthaven van Kittila. Handschoenen aan en muts op, transfer naar onze vakantieplaats Levi en na het inchecken, dineren we gezamenlijk in een restaurant in de omgeving van ons hotel. Geniet daarna nog van een korte wandeling door de omgeving of van de recent gerenoveerde sauna in uw hotel. We verblijven tijdens deze reis in het 4* Sokos Break Hotel gelegen in het centrum van het pittoreske Levi.

Dag 2: Sneeuwscootersafari en rendierensledetocht

We starten vandaag met een goed verzorgd ontbijt in een van de restaurants van ons hotel. Daarna trekken we warme kleding aan. Thermische kleding t.w.v. € 79,- huur p.p. is inclusief, zodat u gegarandeerd bestand bent tegen de kou en tevens goed en professioneel gekleed. Dan is het tijd voor onze eerste unieke ervaring! We maken een 3 uur durende sneeuwscooter safari, het meest geliefde vervoersmiddel van de Lappen (een bestuurders rijbewijs is verplicht). We passen het tempo op de groep aan en u krijgt een duidelijke instructie. Onderweg rijden we door het prachtige sneeuwlandschap en maken diverse stops voor foto’s en vooral om te genieten! Onze bestemming wordt een traditionele Lapse ervaring! U bereikt een rendierboerderij waar u een traditionele sfeer zult vinden. Bent u klaar voor ons 2e Lapse avontuur van vandaag? Door het met een pak sneeuw ondergedompelde bos, maken we een rendierensledetocht van 1 km. U mag ook sturen; geen zorgen, de rendieren weten waar ze naar toe moeten. U krijgt tevens informatie over de rendieren en andere soorten die in de Lapse bossen wonen. Aan het einde van de middag komen we terug in ons hotel in Levi. ’s Avonds kunt op eigen gelegenheid dineren in een lokaal restaurant.

 

 

Dag 3: Laino Snow Village

Vandaag kunt u rustig ontbijten, deze ochtend en middag zijn lekker ter vrije beschikking. Na een intensieve dag kunt u deze ochtend en middag naar eigen wens indelen. Maak een mooie wandeling over de vele wandelpaden, of ga voor de liefhebbers een uurtje skiën op de pistes rondom Levi, een van de bekendste Finse skigebieden. Materiaal kunt u eventueel ter plaatse huren. Uw reisbegeleider kan u informeren over de mogelijkheden.

Aan het begin van de avond verzamelen we voor een unieke avond “in de sneeuw en het ijs”. We brengen een bezoek aan het Lainio Snow Village, jaarlijks volledig gebouwd uit 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo kristalhelder ijs. Een werkelijk uniek bouwwerk! Na aankomst in het dorp toosten we op onze unieke ervaringen in de Ice-bar. Vervolgens krijgen we een rondleiding door het ijscomplex, de ijskapel en zien we diverse ijssculpturen. We dineren we in het ijs-restaurant, een unieker diner kunnen we ons niet wensen! Heeft u het in uw warme kleding nog te koud, er zijn extra dekens beschikbaar! Er wordt goed voor u gezorgd!  Bij goed weer kunt u door de weinige luchtvervuiling hier ver van de bewoonde wereld, het noorderlicht aanschouwen.

Dag 4: Husky-safari - Noorderlicht-Polarmans Kamp-Lapse BBQ

Na het ontbijt weer een waanzinnig sneeuw avontuur! We horen ze van ver al blaffen van opwinding, we maken een husky-safari van 10 km. De getrainde en speciaal gefokte Husky’s en sledehonden trekken ons voort door de witte natuurpracht. Na de safari brengen we nog even door met de honden, en krijgt u alle informatie over de historie van deze schitterende honden. In de avond maken we ons op voor een unieke noorderlicht excursie en verwelkomen wij u in het Polarman’s kamp – op een exclusieve plek net buiten Levi, zonder toeristendrukte, met vrij uitzicht op de noordelijke horizon, bijna 360⁰ uitzicht op de hemel, minimale lichtvervuiling en warme Aurora-koepel! U wordt opgewacht door de Polarman – een verhalenverteller die uw gids zal zijn in de mysterieuze wereld van Aurora Hunters. Ga lekker zitten op de rendierhuiden rond het knapperend vuur naast het bevroren meer voor mooie verhalen van de Polarman.

In Januari hebben we de mogelijkheid tot een bezoek het Sneeuw iglo-park. Volg de Polarman tijdens een prachtige wandeling langs het meer en bezoek het unieke Snow Iglo-park dat direct op het ijs is gebouwd. Kruip in de echte sneeuwiglo en luister naar het Polarman-verhaal over de winteroverlevingstechniek. Naarmate het winterseizoen verstrijkt, wordt het iglopark steeds groter dankzij het unieke ‘Build Your Own Snow Iglo’-programma en is dit bezoek in Maart niet meer mogelijk. U kunt in Maart genieten van een boeiende film over het noorderlicht, geprojecteerd op een groot scherm en ontdek de mysteries van dit natuurwonder terwijl u luistert naar intrigerende verhalen die generaties lang zijn doorgegeven.

Na een tijdje buiten te zijn geweest, is het fijn om op te warmen in de Aurora-koepel, waar de temperatuur +15 graden of hoger is. Uw “watcher”-gids zal de hele tijd zijn ogen op de lucht gericht houden. Zodra hij een indicatie van Aurora ziet, nodigen we u buiten uit om te genieten van de meest fascinerende show van de Arctische natuur. Gedurende de excursie kunt u zich altijd opwarmen in de Aurora-koepel, genietend van een warm bessensap of een magisch drankje met wat gemberkoekjes.
Als diner geniet u van een ware Lapse BBQ: ga lekker buiten rond het open vuur zitten en grill worstjes, terwijl de gids meer verhalen vertelt over het noorden en de manier van leven hier. Daarna transfer naar het hotel.

 

Dag 5: Levi- Kittila- Limburg

De laatste reisdag is alweer aangebroken. Na het ontbijt verlaten we Levi voor een transfer naar de luchthaven van Kittla. We vliegen om 12.20 uur rechtsreeks naar Düsseldorf terug. Onze warme touringcar staat natuurlijk weer op ons te wachten voor de verdere terugreis naar Limburg. U gaat zeker nog nagenieten en vooral vertellen over deze onvergetelijke reis! Graag zien we u terug op één van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotelinformatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Sokos Break hotel****

Het Sokos Break Hotel is gelegen in het centrum van Levi met gezellige bars en restaurants op loopafstand. Alle kamers zijn ruim en zijn zeer smaakvol ingericht en bieden moderne gemakken zoals gratis WiFi, flatscreen-tv’s en luxe badkamervoorzieningen. Het hotel bestaat uit drie gebouwen die ondergronds met elkaar verbonden zijn. Dit hotel biedt een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en de betoverende charme van het noorden. Het hotel biedt ook diverse voorzieningen om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontspan in de sauna na een dag vol avontuurlijke activiteiten of geniet van de smaakvolle gerechten in het restaurant van het hotel.

 

 

Hotel verzorging: Logies en ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 440,-

Website Sokos Break hotel****

Instapschema
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Sittard - Toon Hermans Theater bij bushalte Wilhelminastraat
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Roermond- Retailpark KFC
Venlo- NS Station
Weert NS Station (bij voldoende deelname)
Venray- Sporthal de Wetteling (bij voldoende deelname)
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven
Taxiservice van huisadres naar de luchthaven v.v. **
*Bij onvoldoende deelnemers kunnen opstapplaatsen samengevoegd worden
**Tarieven zijn gebaseerd op 1 huisadres en maximaal 4 personen, indien afwijkend, dan is de taxi op aanvraag
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
* Bij voldoende deelname
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Transfer per comfortabele touringcar naar luchthaven van Düsseldorf v.v.
 • Rechtstreekse Eurowings vlucht Düsseldorf- Kittila v.v. (onder voorbehoud)
 • Ruimbagage 23 kilo
 • Handbagage 8 kg. Afmetingen 56x45x25 cm.
 • Luchthavenbelastingen
 • Lokale transfers in Finland
 • 4 overnachtingen in 4* Sokos Break Hotel Levi met ontbijt
 • Thermische kleding voor winteractiviteiten
 • Diner in de omgeving van hotel 1e avond
 • Sneeuwscooter tocht (3 uur)
 • Rendieren-sledetocht en bezoek rendierenboerderij
 • Bezoek Laino Snow Village incl. rondleiding en diner
 • Husky Safari (10km)
 • Noorderlicht-excursie naar Polarmans kamp, Iglo park en Lapse BBQ
 • Ervaren Spauwen Travel Reisbegeleiding gedurende de gehele reis
 • Vele onbeschrijfelijke herinneringen
 • Datums voor winterseizoen 2024-2025 worden medio januari beschikbaar

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden
 • Eventuele verzekeringen
 • Verplichte SGR bijdrage € 5,- per persoon
 • Reserveringskosten à € 29,50 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Overige informatie

 • Het betreft een reis die voor iedereen met normale conditie goed te doen is. De activiteiten zijn niet extreem en worden aangepast aan onze groep.
 • Wij bieden u een unieke en veilige ervaring!
 • Voor de buitenactiviteiten ontvang u een thermisch kledingpakket, voor de rest is warme winterkleding en stevige schoenen noodzakelijk.
 • Wij kunnen het zien van het noorderlicht niet garanderen, maar wel de hoogste kansen om dit in Levi te zien, terwijl u onvergetelijke avonden doorbrengt en de sfeer van de winter in Lapland ervaart.
 • Programmavolgorde- en wijzigingen onder voorbehoud
 • Minimum aantal deelnemers: 20
 • Afwijkende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing